Thursday, 18 August 2011

ustazah niiiii

Dendam Ustazah Nur #1

Hari Ahad berlalu pergi, seawal pagi Ustazah Nur bangun memyucikan dirinya. Selesai mandi, Ustazah turun ke dapur menyediakan sarapan untuk suaminya dan memandikan anaknya yang berumur tiga tahun itu untuk dihantar di pusat asuhan yang tidak jauh dari rumahnya.

"Selamat pagi sayang."

"Selamat pagi abang, awal bangun hari ni!" Tegur Ustazah Nur.

"Sayang dah lupa ke? Hari ni abang Ada mesyuarat penting."

"Ohh ya lupa saya, jadi hari ini abang balik lambat la ya!"

"Mungkin juga, dalam pukul 8 malam abang sampai," balas suaminya.

"Oohh.. Lambat juga ya!"

"Eempphh sayang tunggu abang ya."

"Baiklah," jawab Ustazah Nur ringkas.

Suami Ustazah Nur bekerja sebagai pengurus syarikat ternama di bandar yang agak jauh dari kediamannya. Setelah selesai semuanya, mereka keluar untuk bekerja.

Ustazah Nur merupakan guru di sekolah menengah di tempatnya, cuma 15 minit sampai ke sekolahnya, tidak terlalu jau h jarak antara sekolah dan rumahnya. Hari makin lewat, Ustazah Nur mengemas mejanya. Banyak kerja perlu disiapkannya sebelum balik ke rumahnya. Dia merenung jam di dinding bilik guru, masa berbaki 2 jam sebelum dia balik. Sempat dia meyemak buku-buku latihan anak muridnya.

Sedang leka dia menyemak buku, baru Ustazah teringat yang gas masak rumahnya telah habis pagi tadi. Ustazah Nur mengeluh sendirian. Kebetulan Raju lalu depan bilik guru, bergegas Ustazah Nur meluru ke arah Raju.

"Heiii Raju mari sini!"

"Ya Ustazah, Ada apa saya boleh bantu ka?"

"Bapa kamu jual gas masak kan!"

"Ya Ustazah, Ustazah mau gas masak ka?" Tanya Raju.

"A’ha, Raju ni saya punya alamat, nanti suruh bapa kamu hantar ya!"

"Baik, nanti saya bagi tahu sama saya punya bapa."

Sesi persekolahan telah tamat. Ustazah Nur bergegas pulang kerana berjanji dengan bapa Raju untuk menghantar gas memasak ke rumahnya. Ustazah terus balik ke rumahnya tanpa mengambil anaknya di rumah pengasuh.

Sampai di rumah, dilihatnya bapa Raju masih belum tiba. Sudah kebiasaan Ustazah Nur bila sampai di rumah, dia mandi. Tidak kira balik sekolah mahupun keluar kemana-mana. Ustazah Nur mandi dan mencukur sedikit rambut yang menutupi permatanya.

Walaupun Ustazah Nur berumur 30an tetapi badannya seperti anak dara, putih mulus orangnya. Selesai mandi, Ustazah menyarung seluar track dan tshirt putih yang agak jarang sikit. Fikirnya tiada sapa yang nampak. Kedengaran enjin lori di luar rumahnya.

"Encik Kumar ye?" Tanya Ustazah.

"Ya saya bapa Raju, tadi dia ada pesan sama saya suruh hantar ini barang."

"Ya saya memang mintak, silalah masuk," pelawa Ustazah.

Kumar membelakangi Ustazah Nur, matanya terjegil keluar melihat bontot montok Ustazah Nur yang bergoyang begitu kuat sekali ke kiri dan ke kanan. Melirik matanya ke atas, ternampaknya dari belakang kesan tali baju dalam Ustazah berwarna merah, walaupun ternampak sikit kerana dilindungi oleh tudung tapi cukup membuatkan koneknya keras di dalam seluarnya.

Kumar mula memasang angan untuk merogol Ustazah Nur yang juga cikgu sekolah anaknya. Fikirannya ligat memikir macam mana dia ingin meratah tubuh montok Ustazah.

Setelah sampai ke dapur, baru Kumar teringat yang kawannya ada meminta dia membeli ubat perangsang ketika dia ke pekan tadi. Otaknya ligat bagaimana dia ingin memberi Ustazah pil tersebut. Ternampaknya berdekatan meja makan terhidang segelas air teh panas, fikirnya itu mungkin Ustazah punya.

"Ustazah boleh tolong saya ka?"

"Ada apa Kumar?" Ustazah Nur bertanya.

"Ini hos mau tukar la, sudah lama."

"Jadi kena tukar ka?" Tanya Ustazah ingin kepastian.

"Mesti mau tukar ini barang, kalau tak tukar nanti, terbakar Ustazah. Pegi ambil ini hos dalam saya punya lori," terang Kumar.

Ustazah Nur yang begitu lurus bendul itu terus ke lori Kumar megambil hos yang disuruh Kumar, sementara Kumar mencari akal untuk meletakkan ubat perangsang. Kumar terlihat secawan air d iatas meja makan Ustazah Nur, lalu diletakkannya 4 biji ubat tersebut. Memang dia sengaja meletakkan lebih supaya ianya cepat kalau Ustazah Nur meminumnya nanti, dikacaunya air supaya ubat tersebut sebati dengan air tu.

"Hos inikah Kumar?" Sebaik masuk ke dapur, tanya Ustazah Nur.

"Terima kasih Ustazah, sekejap saya mau pasang ni hos ya! Nanti saya sekali cek semua."

Sambil Kumar membelek hos dan tong gas tersebut Ustazah Nur kembali ke meja makannya dan menghirup air yang telah dicampur oleh pil perangsang tadi. Hampir setengah air dihirup. Kumar hanya terseyum melihatnya, memang sengaja Kumar melambatkan tugasannya.

Pil telah memberi kesan kepada Ustazah Nur. Dia mula tidak keruan. Dia menghirup lagi air tadi tapi kini sehingga habis semuanya diminum. Kumar bangun dari tempatnya dan dia kini membelakangi Ustazah Nur yang duduk di kerusinya.

Perlahan-lahan Kumar meletakkan tangannya di bahu Ustazah, tanpa di sedarinya, Kumar mengosok bahu Ustazah. Kini Ustazah Nur memberi respon. Dia mula sedikit ghairah tetapi dia sedar akan perlakuan Kumar, ditepisnya tangan Kumar tapi tepisannya lemah.

Kumar semakin berani, tangan kirinya telah menekap ke payudara Ustazah sebelah kiri, diramasnya perlahan-lahan. Ustazah tidak mampu bertahan lagi walaupun ramasan hanya diluar bajunya tetapi cukup untuk merangsang nafsunya.

Kini Kumar semakin berani, terus menyelak baju Ustazah ke atas dan menampakkan baju dalamnya yang berwarna merah itu. Kumar dengan rakus merentap baju dalam Ustazah Nur. Maka tersembullah mahkota gunung kembar Ustazah Nur.

Kumar menjilat dengan rakusnya, dia tahu dia tak punyai masa yang lama. Kumar mengasak payudara Ustazah Nur dengan kepakaran yang ada. Ustazah Nur sudah tidak berkata lagi, dia telah menyerahkan bukit idaman para cikgu-cikgu lelaki di sekolahnya yang selama ini memang geramkannya. Suara Ustazah Nur sudah mula mengeluarkan bunyi berahi.

Kumar tidak dapat menahan gelora nafsunya, dibukanya kaki Ustazah seluasnya, ditarik seluar track yang dipakai oleh Ustazah Nur dengan rakusnya. Kumar merentap seluar dalam Ustazah Nur. Terpegun Kumar melihat puki Melayu yang cukup bersih itu, hanya sedikit sahaja rambut lembut yang menutupi bahagian atas

"Sudah Kumar, saya cikgu anak kamu. Sanggup kamu lakukan ini terhadap saya," rayu Ustazah Nur.

"Cikgu punya body banyak cantik la, saya suka," balas Kumar penuh nafsu.

"Tolonglah Kumar, saya rayu dekat kamu, jangan lakukannya," Ustazah Nur meminta simpati.

Rayuan Ustazah hanya sia-sia. Kumar semakin rakus menjilat puki Ustazah Nur. Sungguh berselera Kumar melahap puki Ustazah, sambil tangan kanan Kumar membuka zip seluarnya dan mengeluarkan batang jantannya yang sememangnya dari tadi mengganas di dalam seluarnya.

Kumar membaringkan Ustazah Nur di atas meja makan, dibuka seluas-luasnya kaki Ustazah Nur. Kumar sudah hilang pertimbangan, dia melihat puki Melayu terdedah untuk santapannya, puki Melayu yang selama ini bertudung labuh menutupi semua auratnya. Kini puki tersebut menjadi habuannya.

Perlahan-lahan Kumar menolak batang legamnya ke dalam puki Melayu yang kecik lagi comel itu

"Uuuhhh iiss Kumar ssaakkkiittt!" Jerit Ustazah Nur.

"Rileks cikgu, sikit saja," pujuk Kumar.

Sepantas Kumar menghentak sehingga ke dasarnya, Ustazah menjerit kesakitan. Perit dia menahan asakan Kumar. Acara tarik menarik telah bermula. Kumar bermain dengan rentak perlahan mulanya, semakin lama semakin laju. Ustazah Nur mula menerima batang Kumar

"Emmpphhh.. Ahh.. Empphh lajuu lagi Kumar..." Ustazah Nur mula mengeluh nikmat.

"Ustazah suka?" Tanya Kumar.

"Suka Kumar.. Ssangat sukaa.. Emmpphhh..." Ustazah Nur yang mula lupa diri kerana terlalu bernafsu.

"Kalau saya mintak hari-hari Ustazah boleh bagi?" Tanya Kumar lagi.

"Boleh Kumar, asalkan kamu puaskan saya hari ini..." jawab Ustazah Nur.

Serentak persetujuan antara Ustazah dan Kumar, janji memakan diri Ustazah, kini Kumar melajukan hentakannya. Ustazah Nur tidah terdaya lagi meraung kesedapan yang tidak terhingga. Suami beliau tidak sehebat Kumar, 10 minit pasti akan pancut dan terus tidur, membiarkan Ustazah Nur terkapai sendirian.

"Uuhhh... Kkuumaarr lagii ahhh.. Ahhh..." jerit Ustazah Nur, "Ahhh.. Ahhh.. Kumaarr saya tak tahan lagii..."

Sepantas kilat Kumar mencabut batangnya, ini menyebabkan Ustazah Nur bagai naik gila seperti perigi kehausan air

"Kumar tolong lah saya perlukannya tolonglahh Kumarr..." rayu Ustazah Nur.

"Saya boleh tolong Ustazah tapi apa jaminannya?" Tanya Kumar.

"Saya sudah janji sama kamu, saya akan bersama kamu jika kamu perlukannya."

"Betul semua itu? Kalau Ustazah tipu saya, saya akan sebarkan perihal ini..." ugut Kumar.

"Betul Kumar saya janji..."

"Sekarang saya mau Ustazah layan saya pula."

Serentak Kumar merebahkan badannya di lantai dapur. Ustazah Nur tidak menunggu lama, terus memanjat ke badan Kumar dengan penuh nafsu. Dibuka baju tshirt yang dipakainya, tapi Kumar melarang Ustazah Nur membuka tudungnya kerana dia inggin sekali melihat seorang perempuan Melayu dan juga Ustazah di sekolah anaknya, menunggang batang India yang sememangnya gagah. Ustazah mula meyorong lubang pukinya laju bagai nak gila. Tangannya meramas-ramas dada Kumar dan sesekali beralih kepada gunungnya.

"Ahhh... Ahh... Emmphh.. Kumaar... Kamu suka.." dalam desahan Ustzazah Nur bertanya.

"Yaaa.. Saya suka Ustazah laju lagii..."

"Ahhh.. Emmphh.. Kumar batang kamu besar padat dalam puki saya.” Ustazah Nur terus merintih,

Suami saya tak sehebat ini, dia bodoh, perempuan secantik saya tidak dilayan sebaiknya ahhh.. Ahhh... Iyaa betul rugi sahaja..." luahan kata-kata yang terbuku di hati Ustazah Nur.

Kini henjutan makin laju. Makin ghairah Ustazah Nur, tidak menghiraukan keadaan sekelilingnya, meraung kesedapan yang tak terhingga kesedapan yang belum pernah dia alami

"Ahhhh... Ahhhh... Kumar saya dah nak saaammpaaaii..." tiba-tiba Ustazah Nur menjerit.

"Saya juga... Ahhhh... Ahhhh....."

Sepantas Kumar menolak Ustazah Nur ke tepi lantai, dipanjatnya dada Ustazah Nur

"Ahhhh.... Aaaaahhhhhh.... uhh... Ustazah Nur memaang sedapp... Ahh..."

Bertaburan air keramat Kumar di muka Ustazah Nur, penuh dimukanya, muka yang mana di luarnya alim tapi kini telah menduakan suaminya, bukan dengan pasangan Melayu tetapi India penjual gas memasak. Di muka Ustazah Nur riak wajahnya puas melayan bahtera seyumannya semanis gula tak pernah dia memgalami klimaks yang begitu asyik.

Dendam Ustazah Nur #2

"Sayang, esok abang kena out station selama satu minggu ke Langkawi."

"Empphh lamanya abang, macam mana dengan Nur?" Tanya Ustazah Nur.

"Abang dah talifon mak suruh jaga anak kita untuk satu minggu ni, mak kata ok. Dia pun suka boleh teman- temankan dia"

"Kalau abang sudah kata begitu, takpelah Nur setuju sahaja"

Malam itu Ustazah Nur melayan suaminya di atas ranjang tapi fikirannya asyik teringat kekasihnya Kumar, d imana dua minggu lepas melayan bahtera bersama.

Selepas kejadian tersebut, Kumar seringkali bertandang ke rumahnya melayan bahtera mereka. Semua bilik telah dicuba, ruang tamu, bilik utama, dapur, namun di bilik mandi juga mereka pernah mandi dan bermain sama.

Jikalau Ustazah Nur datang bulan, Kumar tetap ke rumahnya memenuhi kehendak nafsunya. Walaupun tidak mendapat puki Ustazah Nur, blowjob sudah memadai bagi Kumar. Pernah juga Kumar memancutkan air nikmatnya ke dalam mulut Ustazah. Mula-mula Ustazah Nur agak geli tetapi lama kelamaan Ustazah Nur makin suka. Sehingga kini Ustazah Nur terus menelan kesemuanya sehingga titisan terakhir.

"Bye sayang, jaga diri, jangan nakal-nakal okey," pesan Ustazah Nur pada suaminya.

"Iye, kan abang ada isteri yang cantik macam ayang ni, tak kan Abang nak carik yang lain."

"Alah kalau lelaki dah berkenan, apa pun boleh," perli Ustazah Nur.

Suami Ustazah Nur cuma gelak sinis sahaja. Selepas siap semuanya, Ustazah Nur mengucup tangan suaminya sebagai tanda perpisahan sementara. Mukanya agak sedih tapi hatinya agak gembira kerana dapat bersetubuh dengan ‘burung hitam’ yang gagah.

"Hello... Kumar... Ada dimana?" Sebaik suaminya pergi, Ustazah menghubungi Kumar.

"Saya baru habis hantar gas la Ustazah, Ada apa?" Tanya Kumar.

"Mari sini la, saya punya rumah," dalam nada manja, Ustazah memujuk.

"Apasal gas sudah habis ka?" Kumar pura-pura bertanya.

"Ya! Ini gas dalam kain sudah habis, mau kasi isi baru la," dalam nada mengada-ada Ustazah Nur jawab.

"Oooo... Ini hari takda sekolah ka?" Tanya Kumar lagi.

"Saya amik cuti la 3 hari."

"Oooo... Ok ok, nanti saya balik dulu mau mandi," balas Kumar.

"Ok, Ok, kasi hensem-hensem ha! " Pesan Ustazah Nur.

"Sama la Ustazah, kasi pakai itu baju kebaya ketat punya ha," pinta Kumar pula,

"Ok, Okm Kumar warna merah punya kasi sama you la," kata Ustazah.

"Waaa... Tudung jangan lupa, baru itu gas lagi syok," pesan Kumar.

"You punya pasal saya ok"

Ustazah Nur belari-lari anak naik ke tingkat atas untuk menyiapkan dirinya, khas untuk kekasih gelapnya.

20 minit berlalu. Ustazah Nur telah pun siap memakai baju kebaya ketat merahnya, ditenungnya ke cermin di depannya. Memang seksi habis, dengan punggungnya ke atas menampakkan keseksiannya, dipadankan pula dengan G-string baru dibelinya semalam di pekan berhampiran, khas untuk Kumar menunggangnya.

Ustazah Nur mengemas rumahnya. Langsir ditutup rapat-rapat, tingkap rumahnya habis berkunci, takut-takut jirannya terdengar raungan manjanya nanti. Ustazah Nur sudah sedia sepenuhnya. Hanya menunggu Kumar sahaja.

Baru sahaja Ustazah Nur menghirup air minumannya, loceng rumahnya berbunyi. Nampaknnya Kumar telah sampai di muka pintu rumahnnya, tanpa lori. Memang Ustazah Nur memesan tidak meletakkan lori di depan rumahnya, takut-takut jirannya syak mereka.

"Masuk Kumar," pelawa Ustazah.

"Waaa... Banyak cantik la Ustazah ini hari," puji Kumar.

"Isshhh... Nantilah Kumar, kita minum-minum dulu ya!"

"Ok... Ustazah punya pasal saya mesti ok punya."

Mereka berjalan berpimpin tangan ke dapur seperti kekasih. Kumar sempat meramas punggung Ustazah Nur. Ustazah cuma senyum manja, dia tahu dia tidak perlu terburu-buru kerana mereka akan honeymon di dalam rumah selama 3 hari 2 malam. Ustazah Nur ke bilik air.

Kumar seperti biasa memasukkan ubat perangsang ke dalam air Ustazah Nur. Kali ini kuantitinya banyak, sehingga 6 biji. Ustazah Nur keluar dengan haruman semerbak kasturi. Kumar hanya senyum sahaja. Mereka berbual panjang tentang pelbagai isu, kemudian ke depan menonton televisyen.

Kumar duduk di sebelah Ustazah Nur, tangannya merangkul leher Ustazah Nur, dimain-mainnya telinga Ustazah Nur.

"Empphh Kumar," rengek Ustazah Nur kegelian.

"Sayang suka... Saya buat macam ini?"

"Suka, sangat suka..."

"Suami tidak buat macam inikah?" Tanya Kumar.

"Ada tapi tak cukup.. Kumar boleh saya hisap ini," minta Ustazah Nur.

"Silalah memang kamu punya hari ini."

Ustazah Nur sudah tiada nilai malu, ditariknya zip seluar slack Kumar ke bawah, maka terpacullah ‘burung hitam’ Kumar yang belum cukup keras itu. Ditariknya kulit ke bawah, dihirup-hirupnya bau dari batang Kumar. Kini mulut manis Ustazah Nur mengulum batang Kumar dengan perlahan, lembut dan penuh kasih sayang.

Kumar tidak keruan bila Ustazah Nur mula menyedut bola gantungnya, tangan Kumar pantas mencari tempat yang boleh mengghairahkan Ustazah Nur.

"Emmmphhh Kumar cepat sayang masukkannya," rintih Ustazah Nur.

"Empphh wanginya…"

"Ssshhh... Ahhh... Kumar pelahan-lahan sakit"

Kumar mula menghenjut Ustazah Nur. Kaki Ustazah Nur diletakkanya di kedua2-dua belah bahunya, ditekannya kaki Ustazah rapat ke perutnya. Kumar mula melajukan rentak. Ustazah Nur mula meraung kesedapan.

Kini Kumar mula menukar posisi. Kumar di bawah dan kini Ustazah Nur di atas. Ustazah Nur melajukan hentakan. Kumar memeluk Erat Ustazah Nur yang kini posisinya punggungnya agak sedikit terjungkit. Kumar dengan erat memeluk.

Tiba-tiba Ustazah Nur terasa sesuatu di belakangnnya seakan-akan tujahan di duburnya. Ustazah Nur cuba melihat tetapi Kumar memeluk erat. Dengan sekali hentakkan separuh batang menyelami dubur Ustazah Nur. Laungan kepedihan Ustazah Nur bergema dirumahnya, air mata mula menitis.

Kumar mula menghentikan henjutannya. Ustazah Nur meletakkan kepalanya di bahu Kumar. Perlahan-lahan Ustazah Nur lihat ke belakang, siapakah yang baru meliwatnya sebentar tadi. Perlahan Ustazah Nur melihatnya dengan perasaan terkejut.

Haji Ismail, Tokey kedai kebiasaan Ustazah Nur mengambil barang bersama suaminya. Terkejut bukan kepalang Ustazah Nur bila masa Haji Ismail datang.

"Nur lubang dubur kau memang dah lama aku idamkan," kata haji Ismail.

"Mail, amacam sedap ka?" tanya Kumar.

"Memang betul la Kumar, sedap la," jawab Haji Ismail.

"Aku sudah cakap, ini Ustazah banyak syok," balas Kumar.

"Iyelah, kau dah makan dulu, memang la," Haji Ismail berkata sinis.

"Itu lubang belum makan la dey," jawab Kumar lagi.

"Haji Ismail, lepaskan dubur saya tu, saya tak sanggup kat situ," jerit Ustazah Nur.

"Nur aku memang dah lama idamkan ni," balas Haji Ismail.

"Tapi sakit Haji, lepaskan la dulu," rayu Ustazah Nur.

"Sakit kejap ja... kejap lagi sedap la, betol ka Kumar?"

"Iyerlah Ustazah, sekejap aja," pujuk Kumar.

Ustazah tidak berkata apa, kesan ubat perangsang telah menyerap ke seluruh tubuhnya. Kumar mula menghenjut lubang puki Ustazah Nur, Haji Ismail memainkan peranannya di belakang. Ustazah Nur. sudah dapat menyesuaikan dirinya dengan kehadiran dua batang di dalam lubangnya.

"Arrgghhhh... Haji kuat lagi," raung Ustazah Nur.

"Aahhh... Ahhh... Nur lubang kau memang sedap," kata Haji Ismail.

"Memang la, tak ada orang lagi main kat situ," rintih Ustazah Nur.

"Dey Haji, hantam la, ini Ustazah kita sudah book 3 hari tau!" Kumar pula memberitahu Haji Ismail.

"Aahhh... Ahhh.. Ahh... Betul ke Nur? Uurrhhh...” keluh Haji Ismail.

"Iyelah haji... Ummpphh.. Ahh.. khas untuk Haji dan Kumar," balas Ustazah Nur. "Tapi nanti, bila saya nak barang dengan gas bagi free,ok?"

"Ok," jawab mereka serentak.

Kumar keletihan kini duduk di kerusi, Haji Ismail mengambil alih tempat Kumar bermain dengan puki Ustazah Nur secara doggy, muka Ustazah Nur kemerah-merahan menerima asakan Haji Ismail. Kumar tidak menunggu lama, kini duduk di depan Ustazah Nur menyuakan batangnya ke mulut Ustazah Nur.

"Mail, amacam sudah ka?" Tanya Kumar tak sabar.

"Dey Macha! Rileks la, aku dah lama tak main la," balas Haji Ismail.

"Hai! Bini ada, tak boleh main ka?" Tanya Kumar lagi.

"Bini aku expired la, dah tak boleh kemut dah, tak macam Nur ahhh..." jawab Haji Ismail.

"Emmpphhh.. Ahhh.. Betul ke Kak Jah tak layan Haji?" Tanya Ustazah Nur pula.

"Aahhh.. Umphh.. Betul Nur, kekadang aku pegi ke rumah Kumar la."

"Ahhh.. Emphh.. Rumah Kumar buat apa?" Tanya Ustazah ingin tahu.

"Dia main sama saya punya bini la Ustazah," balas Kumar.

"Emmpphh.. Tak sedar tua ahh.. Ahhh... Umphh.. Gatal la tu.." sindir Ustazah Nur.

"Aahhh... Kau diam la Nur, kau pun sama ja, mengajar Ustazah konon," jawab Haji Ismail pula.

"Eemmpphh... Ahh.. Kita .. Ahh.. Sama ja haji... Gilaa... Ahh.. Nafsu...”

Haji Ismail sampai kemuncaknya, terus mencabut batangnnya dan terus menghala ke mulut Ustazah Nur. Kumar mengambil alih tempat Haji Ismail, terus merodok batangnya ke dalam puki Ustazah, sementara air nikmat Haji Ismail habis ditelan oleh Ustazah Nur.

Kini Kumar menghenjut laju puki Ustazah Nur, Haji duduk di depan Ustazah Nur melihat muka stim Ustazah Nur bertudung ala-ala Wardina. Haji Ismail mengurut-urut batangnya yang lembik. Kadang-kadang diulinya tetek Ustazah Nur, membuatkan Ustazah Nur menjerit kesedapan.

Ustazah Nur tidak berdiamkan diri, terus dicapai batang Haji, dikulumnya dalam-dalam. Terangkat-angkat punggung Haji Ismail Kumar sampai kemuncaknya, terus menghala ke muka Ustazah Nur, terpancut kesemua air nikmat termasuk Haji juga puas mereka bertiga melayan bahtera. Penuh muka Ustazah Nur dengan air mereka berdua. Ustazah Nur puas-sepuasnya. Kumar dan Haji Ismail terduduk di sofa.

Ustazah Nur bangun ke bilik mandi membersihkan diri. Sekembalinya Ustazah Nur ke depan, dia sudahpun mandi dan memakai baju kurung bewarna biru, tapi tidak tanggal tudung. Memang sengaja Ustazah Nur tidak memakai apa-apa di dalam baju kurung itu, dia tahu malam ni pasti mereka inginkan tubuhnya lagi.

Wednesday, September 22, 2010

Dendam Ustazah Nur #1

Hari Ahad berlalu pergi, seawal pagi Ustazah Nur bangun memyucikan dirinya. Selesai mandi, Ustazah turun ke dapur menyediakan sarapan untuk suaminya dan memandikan anaknya yang berumur tiga tahun itu untuk dihantar di pusat asuhan yang tidak jauh dari rumahnya.

"Selamat pagi sayang."

"Selamat pagi abang, awal bangun hari ni!" Tegur Ustazah Nur.

"Sayang dah lupa ke? Hari ni abang Ada mesyuarat penting."

"Ohh ya lupa saya, jadi hari ini abang balik lambat la ya!"

"Mungkin juga, dalam pukul 8 malam abang sampai," balas suaminya.

"Oohh.. Lambat juga ya!"

"Eempphh sayang tunggu abang ya."

"Baiklah," jawab Ustazah Nur ringkas.

Suami Ustazah Nur bekerja sebagai pengurus syarikat ternama di bandar yang agak jauh dari kediamannya. Setelah selesai semuanya, mereka keluar untuk bekerja.

Ustazah Nur merupakan guru di sekolah menengah di tempatnya, cuma 15 minit sampai ke sekolahnya, tidak terlalu jau h jarak antara sekolah dan rumahnya. Hari makin lewat, Ustazah Nur mengemas mejanya. Banyak kerja perlu disiapkannya sebelum balik ke rumahnya. Dia merenung jam di dinding bilik guru, masa berbaki 2 jam sebelum dia balik. Sempat dia meyemak buku-buku latihan anak muridnya.

Sedang leka dia menyemak buku, baru Ustazah teringat yang gas masak rumahnya telah habis pagi tadi. Ustazah Nur mengeluh sendirian. Kebetulan Raju lalu depan bilik guru, bergegas Ustazah Nur meluru ke arah Raju.

"Heiii Raju mari sini!"

"Ya Ustazah, Ada apa saya boleh bantu ka?"

"Bapa kamu jual gas masak kan!"

"Ya Ustazah, Ustazah mau gas masak ka?" Tanya Raju.

"A’ha, Raju ni saya punya alamat, nanti suruh bapa kamu hantar ya!"

"Baik, nanti saya bagi tahu sama saya punya bapa."

Sesi persekolahan telah tamat. Ustazah Nur bergegas pulang kerana berjanji dengan bapa Raju untuk menghantar gas memasak ke rumahnya. Ustazah terus balik ke rumahnya tanpa mengambil anaknya di rumah pengasuh.

Sampai di rumah, dilihatnya bapa Raju masih belum tiba. Sudah kebiasaan Ustazah Nur bila sampai di rumah, dia mandi. Tidak kira balik sekolah mahupun keluar kemana-mana. Ustazah Nur mandi dan mencukur sedikit rambut yang menutupi permatanya.

Walaupun Ustazah Nur berumur 30an tetapi badannya seperti anak dara, putih mulus orangnya. Selesai mandi, Ustazah menyarung seluar track dan tshirt putih yang agak jarang sikit. Fikirnya tiada sapa yang nampak. Kedengaran enjin lori di luar rumahnya.

"Encik Kumar ye?" Tanya Ustazah.

"Ya saya bapa Raju, tadi dia ada pesan sama saya suruh hantar ini barang."

"Ya saya memang mintak, silalah masuk," pelawa Ustazah.

Kumar membelakangi Ustazah Nur, matanya terjegil keluar melihat bontot montok Ustazah Nur yang bergoyang begitu kuat sekali ke kiri dan ke kanan. Melirik matanya ke atas, ternampaknya dari belakang kesan tali baju dalam Ustazah berwarna merah, walaupun ternampak sikit kerana dilindungi oleh tudung tapi cukup membuatkan koneknya keras di dalam seluarnya.

Kumar mula memasang angan untuk merogol Ustazah Nur yang juga cikgu sekolah anaknya. Fikirannya ligat memikir macam mana dia ingin meratah tubuh montok Ustazah.

Setelah sampai ke dapur, baru Kumar teringat yang kawannya ada meminta dia membeli ubat perangsang ketika dia ke pekan tadi. Otaknya ligat bagaimana dia ingin memberi Ustazah pil tersebut. Ternampaknya berdekatan meja makan terhidang segelas air teh panas, fikirnya itu mungkin Ustazah punya.

"Ustazah boleh tolong saya ka?"

"Ada apa Kumar?" Ustazah Nur bertanya.

"Ini hos mau tukar la, sudah lama."

"Jadi kena tukar ka?" Tanya Ustazah ingin kepastian.

"Mesti mau tukar ini barang, kalau tak tukar nanti, terbakar Ustazah. Pegi ambil ini hos dalam saya punya lori," terang Kumar.

Ustazah Nur yang begitu lurus bendul itu terus ke lori Kumar megambil hos yang disuruh Kumar, sementara Kumar mencari akal untuk meletakkan ubat perangsang. Kumar terlihat secawan air d iatas meja makan Ustazah Nur, lalu diletakkannya 4 biji ubat tersebut. Memang dia sengaja meletakkan lebih supaya ianya cepat kalau Ustazah Nur meminumnya nanti, dikacaunya air supaya ubat tersebut sebati dengan air tu.

"Hos inikah Kumar?" Sebaik masuk ke dapur, tanya Ustazah Nur.

"Terima kasih Ustazah, sekejap saya mau pasang ni hos ya! Nanti saya sekali cek semua."

Sambil Kumar membelek hos dan tong gas tersebut Ustazah Nur kembali ke meja makannya dan menghirup air yang telah dicampur oleh pil perangsang tadi. Hampir setengah air dihirup. Kumar hanya terseyum melihatnya, memang sengaja Kumar melambatkan tugasannya.

Pil telah memberi kesan kepada Ustazah Nur. Dia mula tidak keruan. Dia menghirup lagi air tadi tapi kini sehingga habis semuanya diminum. Kumar bangun dari tempatnya dan dia kini membelakangi Ustazah Nur yang duduk di kerusinya.

Perlahan-lahan Kumar meletakkan tangannya di bahu Ustazah, tanpa di sedarinya, Kumar mengosok bahu Ustazah. Kini Ustazah Nur memberi respon. Dia mula sedikit ghairah tetapi dia sedar akan perlakuan Kumar, ditepisnya tangan Kumar tapi tepisannya lemah.

Kumar semakin berani, tangan kirinya telah menekap ke payudara Ustazah sebelah kiri, diramasnya perlahan-lahan. Ustazah tidak mampu bertahan lagi walaupun ramasan hanya diluar bajunya tetapi cukup untuk merangsang nafsunya.

Kini Kumar semakin berani, terus menyelak baju Ustazah ke atas dan menampakkan baju dalamnya yang berwarna merah itu. Kumar dengan rakus merentap baju dalam Ustazah Nur. Maka tersembullah mahkota gunung kembar Ustazah Nur.

Kumar menjilat dengan rakusnya, dia tahu dia tak punyai masa yang lama. Kumar mengasak payudara Ustazah Nur dengan kepakaran yang ada. Ustazah Nur sudah tidak berkata lagi, dia telah menyerahkan bukit idaman para cikgu-cikgu lelaki di sekolahnya yang selama ini memang geramkannya. Suara Ustazah Nur sudah mula mengeluarkan bunyi berahi.

Kumar tidak dapat menahan gelora nafsunya, dibukanya kaki Ustazah seluasnya, ditarik seluar track yang dipakai oleh Ustazah Nur dengan rakusnya. Kumar merentap seluar dalam Ustazah Nur. Terpegun Kumar melihat puki Melayu yang cukup bersih itu, hanya sedikit sahaja rambut lembut yang menutupi bahagian atas

"Sudah Kumar, saya cikgu anak kamu. Sanggup kamu lakukan ini terhadap saya," rayu Ustazah Nur.

"Cikgu punya body banyak cantik la, saya suka," balas Kumar penuh nafsu.

"Tolonglah Kumar, saya rayu dekat kamu, jangan lakukannya," Ustazah Nur meminta simpati.

Rayuan Ustazah hanya sia-sia. Kumar semakin rakus menjilat puki Ustazah Nur. Sungguh berselera Kumar melahap puki Ustazah, sambil tangan kanan Kumar membuka zip seluarnya dan mengeluarkan batang jantannya yang sememangnya dari tadi mengganas di dalam seluarnya.

Kumar membaringkan Ustazah Nur di atas meja makan, dibuka seluas-luasnya kaki Ustazah Nur. Kumar sudah hilang pertimbangan, dia melihat puki Melayu terdedah untuk santapannya, puki Melayu yang selama ini bertudung labuh menutupi semua auratnya. Kini puki tersebut menjadi habuannya.

Perlahan-lahan Kumar menolak batang legamnya ke dalam puki Melayu yang kecik lagi comel itu

"Uuuhhh iiss Kumar ssaakkkiittt!" Jerit Ustazah Nur.

"Rileks cikgu, sikit saja," pujuk Kumar.

Sepantas Kumar menghentak sehingga ke dasarnya, Ustazah menjerit kesakitan. Perit dia menahan asakan Kumar. Acara tarik menarik telah bermula. Kumar bermain dengan rentak perlahan mulanya, semakin lama semakin laju. Ustazah Nur mula menerima batang Kumar

"Emmpphhh.. Ahh.. Empphh lajuu lagi Kumar..." Ustazah Nur mula mengeluh nikmat.

"Ustazah suka?" Tanya Kumar.

"Suka Kumar.. Ssangat sukaa.. Emmpphhh..." Ustazah Nur yang mula lupa diri kerana terlalu bernafsu.

"Kalau saya mintak hari-hari Ustazah boleh bagi?" Tanya Kumar lagi.

"Boleh Kumar, asalkan kamu puaskan saya hari ini..." jawab Ustazah Nur.

Serentak persetujuan antara Ustazah dan Kumar, janji memakan diri Ustazah, kini Kumar melajukan hentakannya. Ustazah Nur tidah terdaya lagi meraung kesedapan yang tidak terhingga. Suami beliau tidak sehebat Kumar, 10 minit pasti akan pancut dan terus tidur, membiarkan Ustazah Nur terkapai sendirian.

"Uuhhh... Kkuumaarr lagii ahhh.. Ahhh..." jerit Ustazah Nur, "Ahhh.. Ahhh.. Kumaarr saya tak tahan lagii..."

Sepantas kilat Kumar mencabut batangnya, ini menyebabkan Ustazah Nur bagai naik gila seperti perigi kehausan air

"Kumar tolong lah saya perlukannya tolonglahh Kumarr..." rayu Ustazah Nur.

"Saya boleh tolong Ustazah tapi apa jaminannya?" Tanya Kumar.

"Saya sudah janji sama kamu, saya akan bersama kamu jika kamu perlukannya."

"Betul semua itu? Kalau Ustazah tipu saya, saya akan sebarkan perihal ini..." ugut Kumar.

"Betul Kumar saya janji..."

"Sekarang saya mau Ustazah layan saya pula."

Serentak Kumar merebahkan badannya di lantai dapur. Ustazah Nur tidak menunggu lama, terus memanjat ke badan Kumar dengan penuh nafsu. Dibuka baju tshirt yang dipakainya, tapi Kumar melarang Ustazah Nur membuka tudungnya kerana dia inggin sekali melihat seorang perempuan Melayu dan juga Ustazah di sekolah anaknya, menunggang batang India yang sememangnya gagah. Ustazah mula meyorong lubang pukinya laju bagai nak gila. Tangannya meramas-ramas dada Kumar dan sesekali beralih kepada gunungnya.

"Ahhh... Ahh... Emmphh.. Kumaar... Kamu suka.." dalam desahan Ustzazah Nur bertanya.

"Yaaa.. Saya suka Ustazah laju lagii..."

"Ahhh.. Emmphh.. Kumar batang kamu besar padat dalam puki saya.” Ustazah Nur terus merintih,

Suami saya tak sehebat ini, dia bodoh, perempuan secantik saya tidak dilayan sebaiknya ahhh.. Ahhh... Iyaa betul rugi sahaja..." luahan kata-kata yang terbuku di hati Ustazah Nur.

Kini henjutan makin laju. Makin ghairah Ustazah Nur, tidak menghiraukan keadaan sekelilingnya, meraung kesedapan yang tak terhingga kesedapan yang belum pernah dia alami

"Ahhhh... Ahhhh... Kumar saya dah nak saaammpaaaii..." tiba-tiba Ustazah Nur menjerit.

"Saya juga... Ahhhh... Ahhhh....."

Sepantas Kumar menolak Ustazah Nur ke tepi lantai, dipanjatnya dada Ustazah Nur

"Ahhhh.... Aaaaahhhhhh.... uhh... Ustazah Nur memaang sedapp... Ahh..."

Bertaburan air keramat Kumar di muka Ustazah Nur, penuh dimukanya, muka yang mana di luarnya alim tapi kini telah menduakan suaminya, bukan dengan pasangan Melayu tetapi India penjual gas memasak. Di muka Ustazah Nur riak wajahnya puas melayan bahtera seyumannya semanis gula tak pernah dia memgalami klimaks yang begitu asyik.


Dendam Ustazah Nur #3

"Haji, Kumar, ni air panas minum la dulu," ajak Ustazah Nur.

"Kamu dah mandi Nur?" Tanya Haji Ismail.

"Iyelah Haji, rehatkan badan dulu, kejap lagi Haji nak lagi kan!" Kata Ustazah nur.

"Haa... Mana kamu tau?"

"Tu! Tengok konek tu dah naik.. Haji tak nak bukak ke kopiah tu?" Juih mulut Ustazah Nur sambil bertanya.

"Alah kalau kau pakai tudung, boleh?" Pinta Haji Ismail.

"Ni si Kumar suka," jawab Ustazah Nur.

"Betul la Haji, saya banyak suka la," kata Kumar.

"Ok... Kumar, kau rehat dulu, aku nak main dengan Nur dulu," ujar Haji Ismail.

"Ayoo.. Banyak cepat! Baru pukul 2petang la," perli Kumar.

"Iye la Haji, awal lagi," sambung Ustazah Nur.

"Kejap lagi mencarik pulak Kak Kah kau, dah cepat," tak sabar-sabar Haji Ismail menjawab.

Ustazah Nur cuma senyum, dia terus menongeng di birai kerusi, menyelak kain baju kurungnya ke atas. Haji Ismail menelan air liur sahaja, dicium-ciumnya punggung Ustazah Nur. Sempat juga dia membuatkan love bite.

"Haji nak terus ke?" Tanya Ustazah Nur.

"Iyalah… cepat Nur, aku dah tak tahan ni," jawab Haji Ismail.

"Tak nak hisap dulu?" Tanya Ustazah Nur lagi.

"Tak payah, malam nanti aku datang lagi."

Haji Ismail terus menyula puki Ustazah Nur. Laju hentakkannya. Ustazah Nur menahan penuh nafsu. Haji Ismail mencapai buah dada Nur, digentel-gentelnya buah Nur sesekali. Ustazah Nur mengemut kuat batang Haji Ismail, membuatkan Haji Ismail hilang arah. Kuat tujahan Haji Ismail kali ini, membuatkan Ustazah Nur senak perut.

"Aahhh... Ahhh.. Laju lagi Haji," jerit Ustazah Nur.

"Uuuhhh... Rugi kaki kau Nur, kemut kau keliling," balas Haji Ismail.

"Aahhh... Ahh.. Kak Jah tak kemut ke?" Tanya Ustazah Nur.

"Eemmphh... Kak Jah kau, tak payahlah."

"Aahhh... Ahh... Kak Liza ada, apasal tak main dengan dia emphh…" tanya Ustazah Nur lagi.

"Aahhh.. Kau gila Nur, dia ahhh.. Dia kan anak aku!" Jawab Haji Ismail.

"Eemphh.. Ahh... Anak ke tak, janji boleh ahh.. Empphh.. Kemut Haji!"

Haji Ismail terus melantak lubang puki Ustazah Nur. Dia tak ambik pusing pasal Liza, anak dara suntinya yang baru habis SPM tetapi Ustazah Nur ingin membalas dendam terhadap Haji Ismail akan perbuatannya sebentar tadi meliwatnya secara senyap.

"Emmpphhh... Aahhh... Nur aku nak pancut!" Raung Ustazah nur.

"Nur sekali Haji"

"Eerrrggghhhhhhh..... Arggghhhh......." Mereka berdua terkapai-kapai.

Kumar memerhatikan sahaja aksi mereka. Ustazah Nur kembali membersihkan lebihan air dari Haji Ismail, dilapnya pakai tisu. Haji Ismail mengenakan bajunya dan meminta diri. Ustazah Nur kembali kepada Kumar sambil membelai batang Kumar.

"Macam mana Haji boleh ikut?" Tanya Ustazah nur.

"Dia ada cakap, dia banyak geram sama you!" Jawab Kumar.

"Ooo.. Kiranya sekarang, Kumar jual saya la," rajuk Ustazah Nur.

"Bukan la Ustazah.."

"Ok, kalau macam tu, saya ada satu pertolongan, boleh ka? Atau lepas ni takde main saya punya puki lagi," kata Ustazah Nur sambil mengugut.

"Apa? Cakap la?"

"Ini malam Haji datang mesti punya, betul ka?" Tanya Ustazah Nur.

"Betul..."

"Sekarang saya mau Kumar bawak dia punya anak Liza mari sini, kasi tengok dia punya bapa main sama saya," kata Ustazah Nur.

"Ok small matters la," jawab Kumar.

Tepat 10 malam, Haji Ismail datang menuntut lubang puki dari Ustazah Nur tetapi kali ini dia membawa rakannya untuk menjamu Ustazah Nur, iaitu Sudin ketua kampung dan Pak Ali.

Ustazah Nur keluar menjemput mereka masuk. Ustazah Nur memakai baju kurung kedah berwarna hijau. Terbeliak mata Sudin dan Pak Ali melihat Ustazah Nur berjalan masuk. Mereka terus dibawa ke bilik utama rumah tersebut. Ustazah Nur terus duduk di atas katil

"Emmmphhh... Nampaknya malam ni Haji bawak kawan," kata Ustazah Nur.

"Iyer mereka sahaja yang tahu perkara ni," jawab Haji Ismail.

"Kalau begitu baik kita mulakan," Ustazah Nur seperti pelacur murahan menarik Haji Ismail dan terus menghisap batangnya.

Pak Ali terus berbogel, begitu juga Sudin. Pak Ali terus menyingkap kain dan terus menjilat puki Ustazah Nur. Sudin bermain dengan tetek. Tidak lama sebab Ustazah Nur ada agenda lain, terus ditarik tangan Haji Ismail. Ustazah Nur terus menarik batang Haji Ismail ke dalam pukinya. Ustazah Nur saja berlakon untuk stim habis supaya biar Liza tahu bahawa bapanya Haji Ismail kaki burit.

"Emmpphhh.. Ahhh.. Laju lagi Haji..." rintih Ustazah Nur.

"Aahhh... Uhh.. Sudin kau tengok Ustazah ni, gian batang," kata Haji Ismail.

"Uuhhh... Yer la aku macam dalam mimpi," kata Pak Ali.

"Ali, amacam best ka?" Tanya Sudin.

"Best!!! Aku suka"

Sedang mereka asyik melayan Ustazah Nur, Liza muncul dari belakang. Liza mula menitiskan air mata melihat bapanya bak seperti seekor harimau membaham daging. Pak Ali dan Sudin terkaku sebentar melihat Liza berada di situ tapi Haji Ismail terus menghentak batangnya ke puki Ustazah Nur, sehingga Sudin menegur Haji Ismail.

"Mail, kau tengok tu?"

"Kenapa?" Tanya Haji Ismail.

"Kau kenal budak tu?” Tanya Sudin.

Haji Ismail melihat ke belakang, Terkejut dia kerana Liza di belakangnya. Dia yang berbogel berada di celah kangkang Ustazah Nur, cepat-cepat menutup kemaluannya.

"Kau… Kau buat apa sini Liza?" Tanya Haji Ismail.

"Saja nak tengok," selamba Liza menjawab.

"Dah… dah, kau pergi balik," arah Haji Ismail.

Liza menghampiri katil di mana Ustazah Nur berada. Sudin dan Pak Ali terpaku melihat Liza.

"Kalau ayah boleh, Liza pun boleh," kata Liza.

"Pak Sudin dan Pak Ali, mari sini puaskan Liza macam mana Ayah puas layan Ustazah," kata Liza.

"Betul ke Liza? Aku pun dah lama ngidam badan kau ni," kata Sudin.

"Betul tu Sudin, orang dah sorong bantal apa lagi!” Sambung Pak Ali.

"Liza, kau balik," arah Haji Ismail.

"Dah terlambat ayah…"

Ustazah Nur tersenyum puas. Kini anak Haji Ismail menjadi ganti tubuhnya. Liza terus membogelkan dirinya. Terbeliak mata Sudin dan Pak Ali. Mereka tanpa membuang masa terus mengomol Liza yang terbaring, walaupun airmatanya mengalir.

Ustazah Nur meninggalkan bilik dan memberi ruang kepada Kumar dan kawannya yang berada di luar seramai 3 orang, termasuk Kumar. Jadi keseluruham di dalam bilik tersebut ada 7 orang, termasuk Haji Ismail membaham Liza seorang.

Ustazah Nur menguncikan dirinya di bilik bawah. Dia puas. Dendamnya tercapai sudah dan malam ini dia boleh berehat kerana ada orang mengantikannya.

Sayang Ustazah Sayang

Pada suatu hari Ustazah Norzalina dan Cikgu Ali dikunjungi Pak Dollah. Pak Dollah yang berumur 63 tahun adalah ayah mentua kepada Ustazah Norzalina. Suami isteri ini sangat gembira dengan kedatangan Pak Dollah. Pak Dollah telah bercerai dengan isterinya 6 tahun yang lalu. Cikgu Ali dan Ustazah Norzalina megajar disebuah sekolah yang berhampiran dengan rumahnya. Pasangan ini baru berkahwin 4 bulan.

Pada hari terakhir Pak Dollah di rumah anaknya, terjadilah satu titik hitam. Ianya bermula pada hari cuti pasangan itu. Namun hari tersebut suaminya mempunyai satu kelas tambahan di sekolah. Seperti biasa Ustazah Norzalina menyiapkan sarapan pagi untuk suaminya dan Pak Dollah. Selepas menghantar suaminya ke muka pintu, ustazah sempat berborak dengan Pak Dollah.

Selepas itu ustazah ke bilik air membasuh baju. Pak Dollah yang kebetulan ke tandas terlihat sesuatu. Rupa-rupanya Ustazah Norzalina terlupa merapatkan pintu, Ustazah Norzalina yang leka memberus baju tidak menyedari sepasang mata sedang memerhatikannya. Seingat Pak Dollah, dia tidak pernah melihat keadaan seperti itu kerana menantunya terkenal dengan sifat sopan santun dan sangat menitikberatkan tentang soal penjagaan aurat.

Malahan di dalam rumah sekalipun menantunya tidak pernah menanggalkan tudung melainkan ketika bersama suaminya sahaja. Kain kemban menantunya yang basah semasa membilas pakaian, membuatkan Pak Dollah semakin tak tahan.

Ustazah Norzalina yang merasakan kelibat orang dil uar tergamam melihat bapa mentuanya sedang membuka daun pintu. Ustazah Norzalina yang ketakutan terus bangun dan berusaha menutup pintu tetapi gagal.

Pak Dollah terus masuk dan mengunci pintu dari dalam.

“Ayah buat apa ni?” tanya Ustazah Norzalina dengan terketar-ketar.

Pak Dollah hanya tersenyum sinis sambil matanya meliar kesegenap tubuh menantunya. Pak Dollah menanggalkan pakaiannya satu persatu. Kelihatanlah batang Pak Dollah yang hitam dan besar. Keadaan ini menakutkan lagi Ustazah Norzalina yang terus merayu supaya dilepaskan.

Pak Dollah mendekati menantunya, Ustazah Norzalina yang tidak rela diperlakukan begitu cuba menolak. Keadaan bertukar menjadi bertambah buruk apabila ikatan kain kemban Ustazah Norzalina telah ditarik Pak Dollah sehingga terburai ke lantai.

Terpampanglah tubuh Ustazah Norzalina yang hanya dibaluti coli dan seluar dalam. Ustazah Norzalina yang pasrah dan malu tubuhnya ditatapi bapa mentuanya, hanya mampu memalingkan tubuh membelakangi Pak Dollah sambil menangis.

“Jangan buat saya macam ni!” teriak Ustazah Norzalina.

Pak Dollah yang telah lama tidak merasai kehangatan burit terus mendekati tubuh Ustazah Norzalina dari belakang lalu membuka cakuk colinya. Terlepaslah coli yang menutupi buah dada Ustazah Norzalina. Tersembul tetek Ustazah Norzalina yang merah putingnya.

Lantas diraba Pak Dollah dari belakang. Kulit tangan bapa mentuanya yang kasar dapat dirasai Ustazah Norzalina ketika putingnya digentel serta diusap Pak Dollah. Ustazah Norzalina yang tidak berdaya mempertahankan tubuhnya dari Pak Dollah hanya mampu mengharapkan suaminya lekas pulang. Buah dada bersaiz 36b menantunya dinyonyot sehingga tegang putingnya.

Kemudian Pak Dollah masukkan tangannya kedalam seluar dalam menantunya sambil mengusap-usap kelentit. Kemudian Pak Dollah menarik seluar dalam menantunya sehingga terkoyak. Ustazah Norzalina hanya mampu memejamkan mata kerana tersangat malu diperlakukan begitu. Punggung dan kemaluan menantunya yang tembam dijilat-jilat sehingga Ustazah Norzalina merengek-rengek menahan kesedapan yang teramat sangat.

Pak Dollah merebahkan Ustazah Norzalina, lalu mengangkangkan kakinya sambil menggenggam batangnya lalu ditekan ke dalam burit Ustazah Norzalina.

“Jangan buat Ina macam ni! Ina kan menantu ayah!” tepis Ustazah Norzalina sambil menutup buah dada dan burit dengan tangannya.

Ustazah Norzalina takut kalau-kalau dia akan mengandungkan anak Pak Dollah jika batang pak mentuanya berjaya menguasai dirinya. Ustazah Norzalina yang telah terlentang telah dipegang kedua belah tangannya secara paksa.

Keadaan kaki Ustazah Norzalina yang terbuka memudahkan batang Pak Dollah memasuki buritnya. Sedikit demi sedikit batangnya disorong tarik dalam burit Ustazah Norzalina.

Lama kelamaan Ustazah Norzalina tidak mampu lagi menahan keghairahan yang telah menguasai dirinya lalu klimaks.

“Emmmm.. urrrghh.. aaahhhhhh…” meleleh-leleh air buritnya.

Pak Dollah yang nafsunya masih tidak puas, memaksa Ustazah Norzalina berdiri dan menonggeng. Tangan Pak Dollah memegang sisi punggung menantunya lalu menekan batangnya ke dalam burit. Punggung Ustazah Norzalina yang besar dan putih membuatkan Pak Dollah semakin bernafsu.

“Sakkkiiitttt ahhh..” jerit Ustazah Norzalina bila buritnya dikasari dengan tujahan batang Pak Dollah.

Ayakan Pak Dollah menjadi semakin laju sehingga batangnya merapati kemaluan Ustazah Norzalina. Wajah Ustazah Norzalina kelihatan sangat bernafsu ketika didoggy-style Pak Dollah. Ustazah Norzalina yang merasakan Pak Dollah akan mencapai klimaks, telah menjerit, “jangaannn lepaskan di dalam Ayah”.

“Baiklah Ina tapi dengan satu syarat” kata Pak Dollah.

“Ina kena hisap batang ni sampai keluar air dan Ina mesti minum setiap titik air tu, kalau tidak ayah akan lepaskan kat dalam rahim Ina. Memang jamin Ina mesti hamil sebab dah 6 tahun benih ayah diperam”

“Baiklahhh…” jawab Ustazah Norzalina.

Pak Dollah sebenarnya hanya ingin memperdayakan menantunya. Untuk menjerat Ina supaya akan berusaha lebih bersungguh semasa menghisap batang. Namun kalau pancut tu akan tetap jugak kat dalam rahim Ina. Bagi Pak Dollah kalau tak pancut kat dalam separuh kepuasan bersetubuh tu akan gagal dikecapi.

Pantas batangnya dihalakan ke mulut Ustazah Norzalina. Walaupun jijik di mata Ustazah Norzalina namun terpaksa dilakukannya juga. Kuluman demi kuluman hanya meletihkan Ustazah Norzalina, malah Pak Dollah belum menunjukkan tanda-tanda ingin memancutkan air maninya.

Pak Dollah terus meramas buah dada menantunya itu. Akhirnya Ustazah Norzalina kepenatan. Pak Dollah tersunyum. Dia berjaya menikmati kuluman hebat dan juga akan dapat memancutkan air mani ke dalam telaga zuriat memantunya yang sedang subur.

“Jangan lepaskan kat dalam,” rayu menantunya.

Pak Dollah tersenyum sambil menonggengkan kembali tubuh Ustazah Norzalina lalu menjunamkan batangnya ke dalam burit.

“Kan Ina dah engkar syarat... kejap lagi ayah akan hamilkan menantu ayah ni...” lantas Pak Dollah pun membuat ayakan-ayakan yang laju lalu melepaskan air maninya yang berhamburan ke permukaan rahim Ustazah Norzalina.

Akhirnya Pak Dollah meninggalkan rumah dan terus pulang ke kampung. Ustazah Norzalina yang malu telah merahsiakan kejadian itu daripada pengetahuan suaminya.

Dua bulan berlalu dan Ustazah Norzalina disahkan mengandung. Suaminya gembira mendapat berita itu tanpa mengetahui perkara sebenarnya. Dia mati mati sangkakan bahwa dialah yang telah berjaya menghamilkan Norzalina.

Selepas 7 bulan melahirkan anak Ustazah Norzalina hidup bahagia disamping cahaya mata dan suaminya. Sehinggalah pada malam yang malang, suaminya mendapat panggilan telefon daripada Pak Dollah yang on the way ke rumah mereka.

Kebetulan pada malam itu isterinya tidur awal lebih kurang pukul 9. Suaminya yang tak sampai hati mengejutkan isterinya, terus keluar berseorangan menjemput Pak Dollah di stesyen bas.

Pak Dollah bertanya, “mana Ina?”

“Ina tidur awal malam ni, mungkin letih kot”

Semasa sampai dirumah lebih kurang pukul 9.30, Cikgu Ali mendapat panggilan telefon dari kawan karibnya, yang ingin berjumpa di restoran yang terletak tidak berapa jauh dari rumahnya.

“Saya nak jumpa kawan. Kejap lagi saya balik,” kata Cikgu Ali.

Pak Dollah hanya tersenyum. Pak Dollah meninjau bilik menantunya dengan berhati-hati. Pak Dollah merasa sungguh berahi bila melihat menantunya sedang tidur dengan keadaan kain batiknya terselak sehingga menampakkan betisnya yang putih.

Pak Dollah menanggalkan pakaiannya dan memadamkan lampu. Pak Dollah terus naik keatas katil dalam keadaan telanjang dan memeluk Ustazah Norzalina yang sedang tidur. Ustazah Norzalina yang tersedar merasakan itu adalah suaminya.

Pak Dollah terus menanggalkan coli Ustazah Norzalina sambil meramas buah dadanya. Ustazah Norzalina merasa sedikit hairan dengan perilaku suaminya yang menghalakan batang kemulutnya, terpaksalah Ustazah Norzalina mengulum batang suaminya yang dirasakan agak berbeza dari biasa.

Selepas itu Pak Dollah terus menyonyot teteknya kiri dan kanan sampai meleleh susu. Ustazah Norzalina merengek kesedapan,

“Abannngg saya dah tak tahan ni..”

Pak Dollah terus membuka ikatan kain batik menantunya, lalu dijilatnya kemaluan Ustazah Norzalina tanpa menanggalkan seluar dalam. Ustazah Norzalina yang mencapai perasaan berahi yang tidak terperi telah mengalirkan air burit yang agak banyak.

Seluar dalam dilurutkan lalu batangnya menjelajahi bibir burit Ustazah Norzalina yang telah mengemut tak henti-henti. Ayakan yang berterusan membuatkan Ustazah Norzalina mengerang kesedapan.

“Ahhh ahhh aahhh laju lagi bannggg aahh…” seolah-olah dia sedang berasmara dengan suaminya sendiri.

Peluang itu dimanfaatkan Pak Dollah dengan mendukung Ustazah Norzalina sambil mengayak buritnya secara berdiri. Ini agak menyakitkan kemaluan Ustazah Norzalina,

“Sudahlah banggg sakittt," rengeknya.

Lalu Ustazah Norzalina ditonggengkan, Ustazah Norzalina bertanya, “Abang tak pernah lakukan persetubuhan dengan cara begini?”

Pak Dollah tidak menjawab lalu mendoggystylekan Ustazah Norzalina dengan agak ganas.

Ustazah Norzalina yang mencapai tahap klimaks telah mengerang, “Abangggggggggggg, dah nak keluarrrrrrr niii...uhh..ahhhhh..aaahhh”.

Kemudian disusuli dengan lepasan air mani Pak Dollah yang mencurah ke dalam rahimnya. Mereka terbaring bersama selama 30 minit. Pak Dollah yang kembali bernafsu mencium mulut Ustazah Norzalina sambil mengulum lidahnya.

Kelainan yang dirasai Ustazah Norzalina membuatkan dia mengesyaki sesuatu lalu terus bangun sambil menutup tubuh dengan pakaian dan menyalakan lampu. Alangkah terkejutnya Ustazah Norzalina bila melihat Pak Dollah sedang mengurut batangnya yang kembali menegang. Ustazah Norzalina menyangka tubuhnya disetubuhi suaminya tetapi yang nyata tubuhnya telah diperkosa bapa mertuanya untuk kali kedua.

Dua bulan selepas peristiwa tu sekali lagi Ustazah Norzalina telah disahkan mengandung. Namun peristiwa itu tetap juga dirahsiakan daripada pengetahuan suaminya. Kegusaran pasti menghantui perasaannya apabila terbayangkan kemungkinan kali ke tiga dia akan dirogol dan juga dihamilkan sekali lagi oleh Pak Dollah.

Ustazah Akma

Ini suatu kisah membuat aku aku tersenyum dan beruntung kerana ini kisah aku dan ustazah yang bersuami. Kisah ini benar berlaku aku dan ustazah yang alim ini saja tahu.

Ketika itu berlaku ketika aku di sekolah menengah. Aku adalah pelajar biasa sahaja tiada yang hebat. Di sekolah aku ada guru-guru ada lelaki dan perempuan. Aku selalu melihat ustazah-ustazah yang cantik-cantik, aku ni citarasa tinggi dan aku nak cari ustazah bukan cikgu dan aku nak mencari pun yang bersuami, tak nak yang bujang sebab dia lebih susah nak tackle, suami dia pun percaya kat dia. Dan ini semua impian aku bersetubuh dengannya tapi dalam hati aku ada ke ustazah yang alim nak kangkang farajnya kepada pelajar dan curang pada suaminya.

Jadi aku pun cari-cari tengok kat sekolah dan jumpalah seorang ustazah memang cantik dan bersuami. Namanya ustazah Akma, umur dia 29 tahun, kulit putih muka cantik tapi nampak solehah maklumlah ustazah. Bagi aku dia memang seorang yang alim kerana dia seorang rajin member nasihat kepada pelajar dan membaca alquran. Mukanya yang cantik macam Erra, berhidung mancung dan kulit putih. Badannya pada tak nampak sebab tudung labuh dan berjubah.

Dalam hati kata agak-agak puan alim bersuami ni sanggup tak curang kat suaminya. Apabila dia mengajar aku mesti ada sebab nak tengok dia dan akhirnya aku tahu jugak bentuk badan dia masa dia duduk, boleh tahan badan dia. Aku terkejut ustazah bersuami ni kalau duduk kat meja dia mesti bersilang kaki, masa tu terselak kaki dia menampak betis dan kaki berstokin, tambah ghairah aku padanya.

Untuk maklumat korang, aku tak pernah bersetubuh dengan apa-apa masa tu dan nak buat model melancap, nak ambil gambar aku dan ustazah bersama rakan-rakan kelas lain. Nak bergambar aku berdua dengan perempuan alim bersuami ni tak nak, sebab takut fitnah.

Aku nekad nak bersutubuh dengannya sebab perempuan alim bersuami payah nak dapat, dia hanya serah tubuhnya pada suaminya. Aku dapat idea aku bincang dengan ustazah Akma ni nak berlajar tentang agama kat rumah dia.

Pada mulanya dia enggan dan tanya kat sekolah ada kelas kenapa nak buat kat rumah dia. Aku jawab kat aku dah bosan kat sekolah, nak tengok rumah ustazah sama. Dia setuju kelas tu buat malam.

Aku pun datang, dia sambut aku dengan senyuman yang manis kat depan pintu rumah dia rasa macam aku suaminya dan rasa nak cium dia pulak sebab dia pakai tudung dan berjubah. Aku tanya mana suami ustazah, dia jawab keluar mengajar nati dia balik .

Jadi mula kelas kami, masa ustazah Akma mengajar aku tengok bibir dia dan bayangkan bibir ustazah bersuami ini suci sanggup menjilat batang ku dan kemudian habis kelas ustazah Akma kata nak buat minuman kat dapur. Aku pun tunggu kat kat ruang tamu dia.

Masa dia buat air, aku pun meliar mataku melihat dalam rumah dia dan aku terpandang handset dia aku rasa nak tengok apa yang ada kat kat handset ustazah Akma. Aku pun buka dan tengok kat pic.

Tiba-tiba aku lihat benda yang tak jangka. Pemandangan seorang perempuan yang sedang terkangkang menampak farajnya yang penuh dengan air mani meleleh. Gambar itu tak bukan gambar utazah Akma yang bertudung labuh dan berjubah dan bersuami.

Aku terus bluetooth pic tu. Lepas aku buka video dalamnya terkejut lagi nampak ustazah Akma termengah menahan ghairah sambil terkangkang menerima tusukan dari suaminya. Aku terus stim dan bluetooth.

Tiba-tiba ustazah Akma datang bawakan makanan dan minuman. Dan aku simpan balik handset ustazah Akma tempatnya. Aku makan habis apa yang dihidang dan aku minta izin nak balik terus.

Bila sampai rumah terus ke bilik, tutup pintu sebab nak melancap dengan pic yang sangat bernilai, pic ustazah Akma alim telanjang dan terkangkang di lubang burit dia penuh air mani dan video dia. Malam tu habis air maniku ku pancut.

Tiba-tiba aku terpikir nak setubuh cara real dengan ustazah Akma. Aku dapat idea iaitu cara ugut dia dengan telefon.

Esoknya malam aku terus hantar mms kat dia, ugut dia kata kalau tak nak pic dia tersebar dia kena penuhi syarat aku. Aku tunggu adakah dia nak balas sms aku. Dia pun balas sms aku, dia merayu sungguh-sungguh jangan sebarkan. Aku kata ada banyak syaratnya. Dia tanya apa dia syaratnya.

Syarat aku pertama dia kena hantar mms dia memakai jubah dan tudung sambil terselak terkangkang dan tangan tusuk farajnya selepas dia dia melancap dan basah dengan maninya.

Dalam 10 minit aku tunggu mms dapat pic dia yang macam tu keadaannya. Aku mengatakan syarat yang kedua adalah dia perlu memberi ruang pada ku untuk jumpa dia di rumahnya bila suaminya tak ada dan dia kena sambut aku dengan berjubah dan bertudung masa kat sekolah. Dia bersetuju.

Aku pun terus datang kepadanya, takut jugak dia telefon polis ke, tapi ada perjanjian dengan dengan ustazah alim bersuami dia takut la nampaknya. Kemudian dia sambut dengan pakaian tersebut. Melentik zakar ku tengok dia pakai pakaian macam tu.

Dia pun terus tutup pintu, aku terus cium dia, dia tolak ku. Dia kata cukup apa yang aku buat kat dia, aku kata kat dia aku sayang dia, aku tak nak buat dia sakit. Dia kata dia ni isteri orang dan ustazah aku pulak, tak hormat ke kat dia sebagai guru.

Aku kata dia, aku akan sebarkan gambar tu kalau tak nak dengar cakap dan berdegil. Dia takut, dia kata apa harus dia buat. Aku kata hulurkan tangannya aku nak pegang, dia tak nak.

Aku kata tangan je, dia pun hulurku cium tangan dia lembut mesti best dia lancap zakarku yang subur tu. Korang tahu kan tangan perempuan subur macam mana. Lepas tu aku dudukan dia kat sofa dia duduk dalam keadaan mengangkang sikit dan aku nak pegang kaki, dia nampak keberatan.

Aku sentuh kaki dia yang berstokin urut dan tanggalkan stokin tu. Aku urut kaki yang berurat biru, nampaknya dia rasa bersalah sebab bagi lelaki selain dari suaminya sentuh kaki berurat biru. Lepas tu aku jilat jari kakinya, dia senyap tak dengar suaranya.

Aku susup tangan ku kat betisnya, dia terkejut kata jangan tapi tak melawan. Kemudian aku masuk tangan kat peha Dia dia kata jangan, aku kata nak tengok apa ada kat celah peha, aku tak pernah tengok cara real, kalau tak aku sebar pic dia. Dia senyap.

Aku selak jubah dan kain dalam dia, aku tengok ada seluar dalam putih. Aku selak seluar dalam tu nampak berair rupa-rupanya. Dia ada hati kat aku. Aku tengok macam huduh je faraj dia, walaupun warna merah.

Aku terus jilat faraj ustazah yang bersuami, bayangkan seorang ustazah yang separuh telantang memberikan faraj dijilat olah pelajarnya. Dia tolak aku, dia kata ini salah. Aku kata bagi 5 minit kat aku nak jilat, lepas tu aku tak buat apa. Dia senyap dan dia terus mengakang sikit bagi ruang kat aku nak jilat.

Aku pun jilat farajnya sambil meleleh air mazi dia. Lama-lama dia mula mengerang dengan suara perlahan dan manja sikit. Bila sampai jer 5 minit aku berhenti. Lepas tu dia tengok aku macam marah, mungkin sebab kenapa aku berhenti dan aku kata kat dia dah habis masa. Dia renung mata ku dengan pipi yang merah dalam keadaan berjubah dan tudung separuh terlanjang dan aku tahu dia nak lagi.

Perlahan aku hala lidah ku ke faraj ustazah bersuami ni dan aku terus jilat faraj dia. Dia lagi terus mengangkang lagi luas seolah-olah mengata pada ku, lihat faraj ustazah mu dan mengerang manja dan kuat. Dia tak lagi malu dengan ku.

Tiba-tiba terpancut air mani dia, percik kat aku, habis mukaku. Aku renung mata dia, aku nampak ada maksud mendalam dari dia. Aku terus cium dia, dia terus pagut mulut ku. Rupanya mudah nak dapat ustazah bersuami ni!

Aku selak jubah dia dan nampak buah dada dia yang balut dengan coli. Aku buka terus dan hisap buah dada yang besar puting pink, indah sungguh pemandangan ustazah yang bertudung kepala manakala tubuh badannya yang lain bertelanjang dan didedahkan pada lelaki yang bukan suaminya.

Aku terus jilat tubuh badannya, rasa diri aku ni nak terpancut. Dia kata dia tak tahan dah dan minta tolong setubuh dia, tangan menggagau mencari zakarku dalam seluar. Aku kata boleh boleh, kalau nak kena la bukak sendiri seluar aku.

Tanpa lengah dia terus bukak seluar aku dengan gopoh-gopoh dan tercacak zakarku kat muka dia. Kata aku lagi, kalau nak boleh tapi ustazah kena buat-buat mengajar kat sekolah, satu tangan tulis buku, satu tangan sambil melancap zakarku dan kami pun buat.

Tiba-tiba dia tolak aku sambil muka tersenyum. Muka tersenyum ni tak da masa kami belajar kat kelas, untungnya kat aku. Dia terus kat zakar aku dan jilat sungguh-sungguh.

Aku kata kat dia, jangan ustazah jilat sampai pancut, nanti guna tempat lain. Dia berdiri terus dan mengangkang sambil memegang zakarku nak masukkan dalam farajnya. Aku rasa macam zakarku kena sedut. Dia turun naik banyak kali sambil aku genggam tangannya dan dia terus peluk aku. Kulit kami bersentuhan, buah dadanya dan dada aku ku, sambil dia mengoyang punggungnya.

Aku kata kat dia, dia sayang tak kat aku. Dia senyap jer maklumlah sibuk nak layan zakar ku. Aku tanya lagi, dia sayang kat aku tak?

“Arhgh… argh…” dia jawab, dia sayang sangat kat aku. Aku kata nak setubuh ni sambil tengok muka dia. Kami bersetubuh sambil merenung mata sambil bunyi pelepap pelepap, terasa sayang kat dia

Tiba-tiba aku kata nak rasa pancut, tanya kat luar ke dalam. Dia kata, dia pun nak pancut jugak. Aku tanya lagi dalam ke luar, dia kata nak dalam. Aku terus peluk dia rapat-rapat sambil menekan sedalam mungkin dan memancut terus maniku.

Kemudian aku bangkit dan cium tangan kata terima kasih sebab bagi cinta kat aku, dia sambil tersenyum kata sama-sama.

Aku kata, boleh tak nak tangkap pic dia sambil dia terkangkang sambil mengalir air mani kita bersama. Dia kata boleh tapi kena pic private jer jangan sebar. Aku terus ambil pic dia dengan macam-macam posing sambil tudung jer tutup yang lain bogel.

Sebelum aku balik aku terus cium dia. Lepas tu tanya kat dia, dia tak rasa bersalah ke buat macam ni dan tak kan ustazah pun sanggup. Dia pun jawab, dia kata perempuan cantik sealim mana pun kalau lelaki tu tak hensem, dapat goda perempuan dengan cara betul, perempuan tu sanggup bercinta dengannya dan serah jiwa raga pada laki tersebut walau ada suami.

Aku kata kat dia, dia ni kira dah cinta kat aku ke? Ustazah Akma tersenyum. Aku kata kalu cinta kat aku, aku nak dia nganga sambil menunggu aku melancap nak pancut kat muka dia. Dia kata kenapa buat macam tu kat dia, ada faraj tak kan nak lancap tangan sendiri. Dia kata kata tubuh badan dia untuk aku dan suami dia.

Aku tanya mana best, aku ka suami dia. Dia jawab main dengan pelajar la best sebab dapat daging segar sambil dia tergelak. Selepas tu kami setubuh lagi. Aku pun balik rumah sebab besok nak sekolah.

Aku pun jumpa ustazh Akma dia mengajar kelas aku. Aku tak nampak yang lain melainkan dia berbogel dalam kelas sebab teringat detik-detik manis semalam kami.

Lepas kelas aku jumpa dia kata kat dia nak lagi, dia kata tak letih ke? Aku jawab tak. Dia kata jumpa kat surau. Kami pun apa lagi....

Sampai sekarang bila aku tengok ustazah bersuami dan bertudung aku mesti godanya dan kesudahan ustazah-ustazah tersebut tersenyum terkangkang sambil mengalir air mani ku..
 
 

Ustazah Membayar Hutang

Ustazah Rohana, berusia 26 tahun, baru melangsungkan perkahwinan. Turut tinggal bersamanya, Atan, adik bongsunya yang diamanahkan oleh orang tuanya di kampung untuk menjaganya dan memberi peluang mendapat pendidikan di Bandar. Seperti biasa, Ustazah Rohana pergi dan pulang mengajar di sekolah berhampiran rumahnya.

Sehingga pada suatu petang selepas pulang dari sekolah. Ustazah Rohana mandi seperti biasa. Kemudian setelah selesai berpakaian, dia menuju ke dapur. Dia terbau keharuman kopi panas dari arah dapur. Memang tadi dia telah menjerang air untuk minum petang tetapi dia kehairanan dengan bau kopi itu. Dia terdengar bunyi pintu peti sejuk di tutup. Ustazah Rohana separuh berlari ke arah dapur.

“Atan… Atan…” laung perlahan Ustazah Rohana, menyangkakan adiknya Atan pulang.

Di pintu dapur Ustazah Rohana terperanjat besar. Seorang pemuda yang tidak dikenalinya sedang duduk di meja sambil menghirup kopi.

“Sia…siapa kamu?”

Pemuda itu kelihatan seperti samseng jalanan. Usianya awal dua puluhan. Orangnya bertubuh sederhana berkulit cerah dan memakai pakaian serba hitam. Rambutnya pendek berduri-duri ala komando dan dia juga berkaca mata hitam. Ustazah Rohana menggeletar tetapi dia cuba mengawal dirinya supaya pemuda itu tidak tahu yang dirinya di dalam ketakutan.

Pemuda itu tidak menjawab pertanyaannya. Dengan perlahan dia meletakkan tangannya di atas meja dan terus menghirup kopi yang panas itu. Ustazah Rohana cuba menggertak sambil membetulkan cermin matanya untuk melihat pemuda itu dengan lebih jelas.

“Lebih baik kamu keluar! Kalau tidak…” Ustazah Rohana cuba menunjuk garang walaupun sebenarnya manik-manik keringat yang dingin kerana ketakutan mulai kelihatan di dahinya.

“Ustazah Rohana ye!”

“Siapa kau?” Ustazah Rohana semakin takut apabila namanya disebut oleh pemuda itu.

“Siapa saya? Itu tak penting ustazah… yang penting adik ustazah, Atan berhutang dengan saya.”

“Atan? Berhutang? Apa yang kamu buat dengan dia? Di mana dia sekarang?”

“Dia okay ustazah, jangan bimbang.”

Mata Ustazah Rohana melirik di telefon di dinding dapur rumahnya. Dia berlari dan mengangkat gagang telefon itu tetapi telefon itu tidak lagi mempunyai nada dail. Waktu itu pemuda itu mulai ketawa.

“Tak payah telefon mana-mana le ustazah oiiii, saya dah putuskan talian telefon ustazah semasa ustazah sedang mandi tadi.”

Ustazah Rohana tidak tahu untuk membuat apa-apa lagi. Seorang pemuda yang tidak dikenalinya berada di dalam rumah. Dia cuba bersikap tenang tetapi ketakutan telah menguasai dirinya, dia mulai menangis. Pemuda itu bangun dan berjalan menghampiri Ustazah Rohana.

“Ustazah, saya tak nak kecoh-kecoh… saya cuma nak barang saya saja. Ustazah kasi saya pil-pil tu, saya janji kalau ustazah kasi saya pil-pil tu saya akan keluar dan akan beritahu kawan-kawan saya supaya lepaskan Atan.”

“Pil-pil tu… pil-pil tu saya dah buang… saya dah buang kesemuanya, tak… tak… tak ada lagi….. saya buang di dalam longkang besar di belakang rumah!”

Pemuda itu tidak berkata apa-apa, dia hanya menundukkan kepalanya menahan marah, kemudian dia mendongak dengan wajahnya yang merah padam dan menerkam ke arah Ustazah Rohana. Leher Ustazah Rohana dicekak dengan keras.

“Celaka betul! Atan beritahu aku kau buang barang tu di dalam longkang. Aku tidak percaya, sangkakan dia menipu!" kasar bahasa pemuda itu, mulai menunjukkan belangnya yang sebenar.

Tangan lelaki itu masih mencengkam leher Ustazah Rohana dan tubuhnya yang lampai itu terhimpit ke dinding dapur. Terbayang oleh Ustazah Rohana kejadian dua hari sudah apabila Atan berulang kali menyebut, “…matilah Atan kak… matilah Atan…”

Ustazah Rohana tidak mengerti maksud adiknya itu sehinggalah bila dia berada di dalam situasi yang menakutkan itu.

“Lepaskan saya… lepaskan! Pil-pil tu tak ada dengan saya, saya dah buang!”

Pemuda itu menapak setapak ke belakang dan menampar kuat muka Ustazah Rohana. Tamparan itu menggegarkan seluruh tubuhnya. Cermin matanya senget dan segera dibetulkan semula. Seumur hidupnya, Ustazah Rohana tidak pernah ditampar. Sakitnya bukan kepalang. Dia cuba menolak pemuda itu untuk melepaskan dirinya tetapi tangan pemuda itu memegang kuat tangannya.

“Ustazah jangan naikkan darah saya, saya cuba berlembut dengan ustazah… beri saja barang saya tu… jangan nak berbohong! Ingat ustazah, Atan ada dengan kami.”

“Apa yang kau mahu lagi ha? Mau apa lagi? Saya dah cakap, saya dah buang benda-benda tu ke dalam longkang… tak ada lagi!”

Pemuda itu mulai menyinga semula. Ustazah Rohana dapat merasainya dari sinar mata pemuda itu dan apabila melihat dia mengetap giginya.

“Kau buang barang tu ya… bodoh! Atan sepatutnya menghantar barang tu kepada seseorang dan hantar lima ribu ringgit kepada aku… ustazah buang ke dalam longkang ye! Sekarang ustazah berhutang lima ribu ringgit dengan saya, saya tidak akan pergi selagi ustazah tak bayar saya lima ribu ringgit.”

Ustazah Rohana bagaikan tidak percaya yang perkara itu boleh berlaku di dalam rumahnya sendiri. Dia ketakutan dan masih terisak-isak menangis. Telinganya masih berdesing-desing kesan tamparan pemuda itu tadi.

“Saya tak ada wang sebanyak itu, kalau ada pun… bagaimana saya akan tahu yang kau tak akan apa-apakan saya dan adik saya.”

“Dengar sini ustazah, saya tidak peduli tentang ustazah dan adik ustazah. Saya cuma nak wang saya sebanyak lima ribu ringgit sekarang!”

Ustazah Rohana tahu suaminya ada menyimpan wang tunai lebih kurang enam ribu ringgit di dalam bilik. Katanya, untuk tujuan kecemasan jika berlaku sesuatu yang memerlukan wang tunai dengan segera.

Pemuda itu menarik rambut Ustazah Rohana. Dia mengugut Ustazah Rohana yang dia akan menelefon kawan-kawannya dan menyuruh mereka memukul Atan jika dia tidak memberikannyanya lima ribu ringgit.

Waktu itu Ustazah Rohana mengalah dan memberitahu yang dia mempunyai wang sebanyak itu di dalam bilik di tingkat atas rumahnya. Pemuda itu memegang tangan Ustazah Rohana dan berkata, “Jom, kita ambik.”

Mereka berdua naik ke bilik tidur, pemuda itu tidak melepaskan tangan Ustazah Rohana. Ustazah Rohana mengambil sampul yang berisi wang itu, kemudian mereka turun semula ke ruang dapur.

Ustazah Rohana menyerahkan sampul wang kepada pemuda itu. Dia memberitahu pemuda itu supaya mengambil kesemua wang itu dan segera beredar dari rumahnya.

Pemuda itu menyergah Ustazah Rohana dan menyuruhnya menutup mulut. Dia merenung wajah Ustazah Rohana dengan satu pandangan yang tajam. Pemuda itu mengira wang tebal itu dengan pantas. Setelah cukup lima ribu ringgit, dia memasukkan wang itu ke dalam kocek seluarnya dan baki wang itu dimasukkan semula ke dalam sampul dan diletakkan di atas meja.

“Sekarang tolong call kawan-kawan kamu… kamu dah dapat duit yang kamu nak, beritahu kawan-kawan kamu supaya lepaskan Atan.”

Pemuda itu berkata, “Ok ustazah, betul tu… saya akan call kawan-kawan saya, tapi… selepas ustazah hisap batang saya dahulu.”

“Apa???" Ustazah Rohana tidak percaya dengan apa yang didengarnya, dia memikirkan di dalam keadaannya yang ketakutan itu membuatkan dia tersilap dengar.

Pemuda itu dengan tenang mengulangi apa yang dikatakannya tadi.

“Ustazah dengar tak, hisap batang saya dulu… kemudian saya akan pergi. Ustazah tak faham ye! Ustazah tak ada pilihan, ustazah mesti hisap batang saya. Ustazah tak tahu betapa tensionnya saya dua hari ini kerana perbuatan ustazah dan adik ustazah.”

Ustazah Rohana cuba membantah.

“Jangan kurang ajar… jaga sikit cakap tu…”

Sebelum sempat Ustazah Rohana menyambung cakapnya, pemuda itu menghayun tangannya ke muka Ustazah Rohana dengan kuat. Terjerit Ustazah
Rohana dengan tamparan itu. Tersandar dia di dinding dapur, buah dadanya bergegar di sebalik baju kurungnya.

“Ustazah, kalau ustazah tak mau hisap batang saya… tahulah saya mengajar ustazah!”

Kemudian pemuda itu tanpa segan-silu melondehkan seluar dan seluar dalamnya sehingga berderap ke lantai. Batangnya yang keras terpacak ke atas.

“Ya tuhan…” hanya itu yang terpacul daripada mulut Ustazah Rohana.

“Tolong la… jangan buat saya macam ni, saya dah beri kamu duit… tolonglah!'”

“Ustazah tolong dengar, saya tak punya banyak masa ni… ustazah mesti hisap batang saya, kalau tidak…”

Ustazah Rohana menggeletar dan tidak tahu apa yang perlu dilakukan di saat-saat begitu. Pemuda itu memeluk tubuh lampai Ustazah Rohana dan mendakap rapat ke tubuhnya. Dia berbisik ke telinga Ustazah Rohana.

“Ustazah takut ye?”

“Mmmmm…” terketar-ketar Ustazah Rohana bersuara dengan air matanya yang berlinang.

“Ustazah jangan takut, buat saja apa yang saya suruh… saya tidak akan apa-apakan ustazah.”

Ustazah Rohana terisak-isak, buah dadanya yang sederhana besar terpenyek di dada pemuda itu. Batang keras pemuda itu menujah pehanya. Pemuda itu terus berbisik di telinganya.

“Ustazah tolong buat apa yang saya cakap, saya tidak akan apa-apakan ustazah kalau ustazah ikut cakap saya.”

“Tolong, tolonglah dik…”

“Tolong jangan panggil saya adik, kawan-kawan panggil saya Roy.”

Semasa berbisik itu pemuda itu menggesel-gesel batangnya di peha Ustazah Rohana. Ustazah Rohana dapat merasakan yang batang itu telah bertambah keras.

“Roy, dengarlah kata saya ni,saya tak pernah buat benda tu.”

Sambil bercakap Roy memaut pinggang Ustazah Rohana. Dia memaut dagu Ustazah Rohana dan menyapu air matanya. Ustazah Rohana tidak percaya dengan apa yang sedang berlaku ke atas dirinya di dapur rumahnya. Ustazah Rohana ingin berkata-kata tetapi Roy meletakkan jarinya di atas bibir Ustazah Rohana.

“Shhhhhhhhh… ustazah jangan cakap banyak. Ustazah… ustazah cantik tau, geram saya…”

Roy melabuhkan tangan ke punggung pejal Ustazah Rohana dan meramas-ramas punggung yang berbalut kain itu. Ustazah Rohana semakin takut, bertambah takut apabila membayangkan apakah yang akan berlaku selanjutnya.

“Ustazah rasa tak… ustazah dapat rasa tak batang saya yang keras ni?” Roy menggesel-gesel batangnya ke peha Ustazah Rohana sambil memaut rapat tubuh wanita itu.

Dia merenggangkan seketika tubuhnya daripada tubuh Ustazah Rohana untuk membuka jaket kulit hitamnya, mendedahkan tubuh tegapnya berbalut t-shirt merah. Kemudian dia memeluk erat kembali tubuh Ustazah Rohana.

Ustazah Rohana hilang arah, rasanya dia ingin menjerit sekuat-kuat hatinya tetapi dia takut Roy akan bertindak lebih ganas. Roy mahukan dia menghisap batangnya jika Ustazah Rohana mahu dia beredar dari situ. Ustazah Rohana terasa tangan Roy di atas bahunya.

“Ustazah Rohana, saya nak ustazah hisap batang saya… ustazah melutut di depan saya dan masukkan batang saya ke dalam mulut ustazah.”

Ustazah Rohana kelu membisu. Dia merenung mata Roy menerusi kaca mata hitam yang Roy pakai. Ustazah Rohana hanya mengalirkan air mata sebagai tanda rayuan supaya tidak diperlakukan begitu. Ustazah Rohana dapat melihat wajah sayu dan ketakutannya pada cermin mata hitam Roy.

Roy tidak berkata apa-apa lagi, tangannya menekan bahu Ustazah Rohana supaya melutut di hadapannya. Setelah melutut, Ustazah Rohana berhadapan dengan batang Roy yang tegang keras, panjang dan kembang berkilat kemerah-merahan. Hanya Rohana mendongak memandang Roy yang tersenyum melihatnya. Dia begitu malu, malu dengan apa yang Roy paksa dirinya untuk lakukan. Ustazah Rohana tunduk memandang lantai.

“Apa nak dimalukan ustazah… ustazah mesti buat untuk adik ustazah… ustazah sayangkan Atan kan?”

Ustazah Rohana tidak berani menatap wajah Roy lagi. Dia hanya mengangguk-anggukkan kepalanya perlahan.

“Jangan bimbang ustazah, tak de siapa yang akan tahu… sekarang buka mulut ustazah dan saya janji Atan tak kan di apa-apakan.”

Ustazah Rohana tidak ada pilihan lagi, dia mengangkat perlahan wajahnya sehingga selari dengan batang Roy. Roy memegang batangnya dan menggesel-geselkan batangnya itu ke bibir Ustazah Rohana.

Ustazah Rohana menyangkakan yang Roy akan menghentak batangnya ke dalam mulutnya tetapi Roy mengusap-usap belakang kepalanya yang berambut lebat itu. Ustazah Rohana merasakan batang itu keras menggesel-gesel bibirnya. Dengan perlahan Roy menekan kepala Ustazah Rohana ke batangnya.

Ustazah Rohana dapat merasakan tangan Roy menolak kepalanya ke batang kerasnya itu. Ustazah Rohana tidak ada pilihan lagi, dia menutup matanya dan merenggangkan bibirnya. Ustazah Rohana cuba mengimbangkan dirinya dengan memegang peha Roy. Roy mengeluh nikmat apabila batangnya memasuki mulut Ustazah Rohana yang licin itu.

“Aggghhhhh, ustazah… mmmmm… hisap batang saya ustazah.”

Tubuh Roy mulai kekejangan. Namun dengan perlahan dia menarik batangnya perlahan sehingga ke bibir Ustazah Rohana dan dengan perlahan juga menolak masuk batangnya semula. Dia melakukannya berulang-ulang dengan gerakan perlahan pinggangnya sehingga batangnya semakin dalam meneroka ruangan mulut Ustazah Rohana. Ustazah Rohana dapat merasakan batang keras dan panas itu berdenyut-denyut dan bergerak-gerak di dalam mulutnya.

“Ohhh, ustazah… sedapnya mulut ustazah, hisap lagi ustazah… Mmmmm tangannya ustazah… ta…tangan… pegang dan lancap batang saya.”

Ustazah Rohana menurut seperti apa yang disuruh kerana ini adalah pengalaman pertamanya, dia menggenggam batang Roy dan melancapkan batang yang keluar masuk dari mulutnya itu. Batang Roy keras dan licin dek air liurnya sendiri.

Roy tidak melepaskan kepala Ustazah Rohana. Dia mengusap-usap lembut kepala Ustazah Rohana ketika batangnya dihisap dan dilancapkan. Ustazah Rohana sungguh malu melakukan perbuatan itu. Dia dipaksa menghisap batang Roy. Dia terpaksa melakukannya demi keselamatan adiknya Atan. Buat pertama kalinya dia merasakan dirinya seolah-olah seorang perempuan murahan yang cukup hina.

“Yeahhhhh… Mmmmmm… sedap ustazah, pandai ustazah hisap batang,” Roy terus mengeluh dan mendesah sambil terus mengarahkan Ustazah Rohana bagaimana menghisap batangnya.

“Yeah… Mmmmmmm sedapnya ustazah… terus hisap ustazah…” Roy mendesah dan mengeluh sambil terus menggalakkan Ustazah Rohana menghisap batangnya.

Ustazah Rohana terus menghisap dan melancapkan batang Roy. Dia dapat merasakan peluh dingin berkumpul di atas keningnya. Sambil mengulum batang Roy, dia membuka matanya, membetulkan cermin matanya dan mendongak melihat pemuda yang sedang menghenjut-henjut batangnya itu keluar-masuk mulutnya.

Tangan Roy tetap memegang kepala Ustazah Rohana dengan matanya mulai terpejam dan mulutnya sedikit ternganga dengan keluhan nafas yang kasar. Roy seperti berada di awan-awangan. Gerakan pinggangnya semakin rancak. Ustazah Rohana mulai merasakan kelainan itu dan tubuhnya menjadi seram-sejuk memikirkan yang Roy akan terpancut air maninya sedangkan batangnya masih berada di dalam mulutnya.

“Dahh… dahhh… dahhh… dah ustazah… saya tak ta…tahan ni,” Roy seakan-akan menggelepar sambil menarik batangnya dengan cepat keluar dari mulut Ustazah Rohana.

Kepala batang Roy berkilat dengan air liur Ustazah Rohana dan lendir nikmatnya sendiri. Ustazah Rohana terbatuk-batuk dan terasa meloya, tekaknya terasa masam. Dia menyapu mulutnya dengan tangannya.

Namun ketakutan mulai menyelubungi dirinya apabila terasa kedua-dua tangan Roy memaut tubuhnya supaya berdiri. Setelah berdiri, tubuh lampai Ustazah Rohana didakap erat oleh Roy.

“Saya dah… dah buat apa yang kamu suruh, tolong keluar dari sini… tolonglah.”

Roy dengan cepat memusingkan tubuh Ustazah Rohana menghadap meja. Dia memeluk tubuh Ustazah Rohana dari belakang, memaut pinggangnya erat. Ustazah Rohana dapat merasakan batang keras Roy menujah keras punggungnya yang besar dan pejal.

“Jangan le gitu ustazah… pandai tau ustazah hisap batang, tak percaya pulak saya yang ustazah tak pernah hisap batang sebelum ni… Hmmmmm hampir terpancut saya dalam mulut ustazah tau.”

Ustazah Rohana terasa dirinya teraniaya, pujian-pujian yang diberikan oleh Roy terhadap perlakuannya itu amat menjijikkan. Tiba-tiba, Roy menyeluk ke bawah baju kurungnya dan kedua-dua tangannya memegang buah dadanya yang sederhana besar itu. Kedua-dua tangan Roy meramas-ramas buah dada Ustazah Rohana yang masih berbungkus bra.

Perlakuan Roy cukup pantas dan Ustazah Rohana terkapai-kapai. Tidak cukup dengan itu, Roy menyeluk ke bawah bra dan meramas geram buah dada yang pejal itu, puting buah dada Ustazah Rohana yang kecil dan panjang itu digentil-gentilnya.

“Tolonglah Roy, jangan buat macam ni pada saya… saya dah hisap tadi… pergilah dari sini,” Ustazah Rohana berbisik perlahan cuba memujuk. Wajahnya berkerut menahan perlakuan jari-jemari Roy pada kedua-dua buah dadanya.

Roy mengucup dan menjilat-jilat leher Ustazah Rohana sambil terus menguli buah dadanya. Ustazah Rohana menggeleng-geleng kepalanya untuk melarikan lehernya dari diperbuat begitu. Muka Ustazah Rohana berkerut menahan perbuatan Roy menguli buah dadanya.

Tangan Roy menarik zip dan membuka cakuk kain Ustazah Rohana. Perlahan-lahan menarik kain itu ke bawah. Dia menyelak baju kurung Ustazah Rohana, terpampanglah punggung gempal yang putih berbalut panties berwarna pink. Panties itu juga direntap turun, Ustazah Rohana terpekik halus dan dia dapat merasakan batang keras Roy berada di alur punggungnya.

“Jaa…jangan, jangan buuu…buat cam tu… tolonglah.”

“Ustazah tak suka? Alaaa… sikit-sikit je, tak kan tak boleh… geram ni tau!”

“Sudahhhh lah,” rayu Ustazah Rohana di dalam nafasnya yang tercungap-cungap.

“Ok ustazah… ok, saya akan stop kat sini, saya akan pergi dan tidak akan ganggu ustazah dan adik ustazah lagi… tapi dengan satu syarat,” sambung Roy lagi.

“Saya akan pergi kalau celah peha ustazah kering… tapi kalau kat celah peha ustazah basah… saya akan… mmmmm ustazah faham-faham sajakan!"

Ustazah Rohana seperti tidak percaya dengan apa yang didengarnya. Tangannya Roy meluncur ke perut Ustazah Rohana. Ustazah Rohana merayu-rayu supaya Roy menghentikan perbuatannya itu apabila merasakan jari-jemari Roy merayap turun ke celah pehanya.

“Kenapa buat saya macam ni, Roy … dahlah Roy, tak baik!"

Roy tidak menjawab, Ustazah Rohana hanya merasa kepanasan nafas Roy yang terputus-putus sedang tangannya menghampiri celah peha Ustazah Rohana.

Roy berbisik ke telinganya, “Baik ke tak baik ke, saya tidak peduli ustazah… saya janji ustazah, kalau celah peha ustazah kering, saya akan berhenti dan pergi dari sini. Tapi ustazah, kalau celah peha ustazah basah… saya nak benda tu, tak peduli samaada ustazah nak atau tidak, saya nak ustazah punya… Sekarang saya sentuh ustazah punya ye ustazah, bolehkan!”

Takdir telah menentukan segalanya. Apa yang berlaku di dapur rumahnya bukanlah kehendak Ustazah Rohana. Dia menahan nafas ketika jari-jemari Roy bermain-main dan mengusap-usap bulu ari-arinya yang tumbuh halus. Dia tidak berupaya menahan kemahuan Roy. Dia juga tahu yang Roy akan tetap menurut kehendak nafsu serakahnya.

Kemudian Ustazah Rohana mulai merasakan tangan Roy meluncur dan menyentuh cipapnya dan jarinya menjolok-jolok lubang keramat cipap tembamnya, bagaikan membalas gerakan jari Roy itu, cipap Ustazah Rohana mulai berair lendir. Kaki Ustazah Rohana terasa lemah longlai dan dia terhoyong-hayang.

Roy terasa tubuh Ustazah Rohana bagaikan orang yang hendak pitam, dia memeluk erat tubuh Ustazah Rohana dengan tangannya mencekup celah peha Ustazah Rohana yang mulai berair.

“Mmmmm… lubang ustazah berair…” jari Roy keluar-masuk berulang kali ke dalam lubang cipap Ustazah Rohana yang telah licin itu.

Ustazah Rohana sungguh malu, apatah lagi dengan tindakbalas lubang cipapnya yang di luar jangkaan itu. Berkerut muka Ustazah Rohana, dia seolah-olah terkhayal seketika. Dia menundukkan mukanya memandang permukaan meja makan yang dilapisi kain penutup meja berwarna kuning berbunga-bunga.

Sudah beribu kali meja makan itu menjadi tempat dia dan keluarganya berkumpul menjamu selera, namun tidak pernah dia berdiri di situ dengan jari seorang pemuda yang tidak dikenalinya berada di dalam lubang cipapnya.

Roy terus menjolok-jolok jarinya ke dalam lubang cipap Ustazah Rohana. Jari itu di tarik keluar dan dibawa ke hadapan wajah Ustazah Rohana. Bau air berahi lubang cipapnya sendiri menyedarkan Ustazah Rohana dari khayalannya. Roy berbisik ke telinga Ustazah Rohana.

“Tengok… tengok ustazah… buka mata dan tengok… jari saya berlendir dengan air dari lubang ustazah, ustazah dapat baunya tak… dari sini saya dapat bau, sedap!”

Ustazah Rohana tidak terkata apa-apa lagi, malunya bukan kepalang dan berkali-kali hatinya tertanya-tanya mengapakah itu harus berlaku sedangkan ianya adalah di luar kerelaannya. Jari Roy berkilat dibaluti dengan air berahinya yang cair jernih.

Roy tersenyum kemenangan. Roy mulai menekan bahu Ustazah Rohana, memaksanya supaya menonggeng di hadapan meja.

“Jaaaa…jangan… tolong, tolong saya kali ni… jangan buat macam ni Roy,” Ustazah Rohana merayu minta dikasihani.

Ternyata Roy tidak peduli dengan rayuan Ustazah Rohana, dia mengacu-acukan kepala zakarnya di lubang cipap Ustazah Rohana dari belakang. Ustazah Rohana mengoyang-goyangkan punggungnya dengan kasar untuk mengelakkan batang Roy menceroboh lubang keramatnya itu sambil terus merayu supaya tidak diperlakukan begitu. Roy menampar kuat punggung pejal dan putih Ustazah Rohana sambil menengking, “Diam ustazah!!!”

Itulah perkataan yang terakhir menerjah masuk ke dalam telinga Ustazah Rohana serentak dengan terjahan batang Roy ke dalam lubang cipapnya. Hentakan Roy cukup kuat dan perkasa sehinggakan tubuh Ustazah Rohana terdorong ke depan dan meja makan berkeriut. Ustazah Rohana terpekik. Tujahan batang Roy ke dalam cipapnya sungguh kuat dan Ustazah Rohana terasa kedua-dua kakinya terangkat.

“Awwwhhhhh… sempitnya ustazah, licin…” Roy mengeluh kasar apabila batangnya tertanam dari belakang di dalam lubang cipap Ustazah Rohana.

Tangan Roy mencekak rambut Ustazah Rohana dan memeluk pinggangnya ketika pinggangnya mulai bergerak menghayun lubang cipap Ustazah Rohana.

“Sedapnya ustazah… tahan ye ustazah… tahan ye.”

Ustazah Rohana mengetap bibirnya dan menggeleng-gelengkan kepalanya. Roy terus menghentak cipapnya dari belakang. Pakuan Roy cukup keras dan pantas dan terasa amat dalam. Ustazah Rohana tidak terdaya lagi. Seorang pemuda yang tidak dikenalinya menceroboh rumahnya dan melakukan perbuatan terkutuk itu ke atas dirinya di dapur rumahnya sendiri.

“Sedap tak ustazah, ustazah enjoy tak?” Roy terus mengomel di dalam keluhan berahinya sendiri.

Ustazah Rohana hanya menangis terisak-isak dan sesekali menggeleng-gelengkan kepalanya. Air matanya menitis ke atas meja. Kedua-dua tangannya menekan permukaan meja. Sesekali Roy mencium-cium leher jinjangnya dan meramas-ramas buah dadanya yang terbuai-buai itu.

“Ustazah tak suka ye… relaks ustazah… kejap saja… kejap saja lagi,” Roy terus menghayunkan pinggangnya dengan kuat sementara lubang cipap Ustazah Rohana semakin licin dan berair.

Setiap kali peha Roy berlaga dengan punggung Ustazah Rohana, punggung itu bergegar-gegar. Bunyi perlagaan antara peha Roy dan punggung Ustazah Rohana menjadi satu irama yang hanya mereka berdua sahaja yang mendengarnya di ruang dapur itu. Ustazah Rohana mendesah halus setiap kali batang Roy semakin dalam menerjah lubang cipapnya.

Kemudian Roy terhenti, dia membaringkan Ustazah Rohana di atas lantai. Kain dan panties Ustazah Rohana direntapnya dan dilemparkannya. Kaki Ustazah Rohana dikangkangkan seluas-luasnya. Sebelum Ustazah Rohana sempat berkata apa-apa, dia kembali menghunjamkan batang kerasnya semula ke dalam cipap Ustazah Rohana.

“Arrrrrgggggghhhhhhh…” Ustazah Rohana mendesah, menahan tujahan batang Roy.

Baju kurungnya diselak oleh Roy, bra berwarna biru yang dipakainya pada waktu itu dikuak ke atas dada. Terpampanglah sepasang buah dadanya yang putih berputing panjang di hadapan mata Roy. Roy terus menyembamkan mukanya ke lurah buah dada Ustazah Rohana sambil terus menghentak cipapnya.

“Roy… argggghhhh…” hanya keluhan yang keluar dari mulut Ustazah Rohana dengan mata yang terpejam.

Cermin mata yang dipakainya dicabut oleh Roy dan diletakkan di sisi tubuh separuh bogelnya.

“Dahhh… sudahhh…” tubuh Ustazah Rohana menggeletar menerima hentakan demi hentakan batang Roy.

Akhirnya sesuatu di luar jangkaan berlaku, tubuh Ustazah Rohana menggelepar, nafasnya kasar. Dia mencapai kemuncaknya.

“OOOoohhhhh…” nafas Ustazah Rohana tersekat-sekat, tangannya didepakan, lesu. Dadanya berombak-ombak. Dia kelelahan.

Roy tersenyum. Bunyi hentakan Roy pada cipap Ustazah Rohana makin perlahan dan akhirnya terhenti. Air berahi Ustazah Rohana keluar dengan banyaknya. Perkara ini amat aib bagi Ustazah Rohana, dia mencapai puncak di luar kerelaannya.

“Ustazah dah dapat klimaks ye! Jangan tipulah ustazah, saya tahu!”

Otot-otot cipap Ustazah Rohana mencengkam semula batang Roy apabila dia mulai menghayun laju cipap itu.

“Giliran saya pula ustazah…”

Ustazah Rohana tersedar dari kelesuan, entah kenapa dia terasa dirinya amat jijik. Dia meronta-ronta untuk melepaskan diri. Semua itu hanyalah sia-sia sahaja malah membuatkan Roy marah. Dakapannya pada tubuh Ustazah Rohana semakin erat. Hentakannya pada cipap Ustazah Rohana semakin ganas. Daripada deraman dan dengusan Roy, Ustazah Rohana tahu yang Roy juga akan sampai ke puncak kepuasan.

“Dekat dahhh ustazah… dekat dah… arggggghhhhhh.”

Gerakan pinggang Roy semakin kencang, mukanya merah dan peluh berahi mengalir di dahinya. Buah dada Ustazah Rohana dicekak geram dan diramas-ramas. Kepala Ustazah Rohana tergeleng-geleng ke kiri dan ke kanan dengan rambut yang mengerbang dan mulut yang tercungap-cungap. Kedua-dua tangannya menekan dada Roy untuk menyerap hempapan tubuh Roy ke atas tubuhnya yang lampai dan bergegar itu. Roy terus menghempap-dan menghempap.

“Yeeearrrrrrrrgggggggghhhhhhhhhhhhh…”

Roy menekan batangnya se dalam-dalamnya di dalam lubang cipap Ustazah Rohana, pancutan demi pancutan lahar panas air berahi menerpa likat ke dalam lubang cipap Ustazah Rohana. Bibirnya diketap dan dia tersembam ke atas buah dada Ustazah Rohana sambil melepaskan keluhan yang kasar.

Ustazah Rohana sendiri terkulai layu sambil melepaskan nafas perlahan-lahan. Kedua-dua tubuh mereka bersatu dan terkaku seketika.

“Sedapnya ustazah… ustazah besttt!” bisik Roy ke telinga Ustazah Rohana.

Dengan lemah longlai Roy terbaring di tepi tubuh Ustazah Rohana. Batangnya masih terpacak dan berkilat. Ustazah Rohana tercungap-cungap dengan dada berombak. Tangannya di atas dahi. Buah dadanya turun naik selaras dengan pernafasannya.

Ustazah Rohana menyangkakan yang semuanya telah berakhir setelah maruahnya tercemar tetapi ternyata anggapannya itu tersilap kerana tiba-tiba Roy berdiri dengan batang yang masih mencadik. Dia menarik tangan Ustazah Rohana sehingga terbangun dan melutut di depannya.

“Ustazah, sebelum saya pergi, saya nak kasi souvenir kat ustazah. Telan air mani saya.”

“Haah???”

Roy tidak menunggu jawapan lagi. Dia memegang kepala Ustazah Rohana yang melutut di depannya itu dan menariknya ke batangnya yang keras berlendir. Ustazah Rohana membuka mulutnya, mengulum batang Roy. Dia hanya mahukan semuanya itu segera berakhir.

“Hisap ustazah… saya nak pancut dalam mulut ustazah…” hayunan Roy ganas.

Ustazah Rohana mengerutkan muka dan menutup matanya rapat ketika batang Roy keluar masuk mulutnya.

“Ustazah telan semua air mani saya tau!” Roy menarik batangnya keluar dan tergopoh-gapah melancapkan batangnya di hadapan muka Ustazah Rohana. Sebelah tangannya mencekak rambut Ustazah Rohana supaya muka Ustazah Rohana terdongak di hadapan batangnya.

“Argggghhh… telan ustazah… telan… buka mulut ustazah,” dia menderam dengan suara yang tertahan-tahan ketika pancutan panas air berahinya terpancut ke muka Ustazah Rohana.

“Hisap ustazah… hisap batang saya,” Roy mengeluh dan mendesah ketika satu lagi pancutan air berahinya terpancut mengenai pipi Ustazah Rohana yang putih gebu itu.

Ustazah Rohana mengulum kembali batang berlendir Roy yang terangguk-angguk melepaskan pancutan demi pancutan air mani. Dia hanya mahu segala-galanya segera berakhir dan Roy akan meninggalkannya.

Roy memegang kepala Ustazah Rohana dan menekan batangnya ke kerongkong Ustazah Rohana. Seluruh tubuh Roy kejang, menggeletar dengan kakinya terangkat-angkat ketika pancutan-pancutan air maninya terus memasuki kerongkong Ustazah Rohana.

“Telan ustazah… hhhaaahhhh…. telan semuanya… haaaaahhhh… hisap ustazah.”

Ustazah Rohana menelan air mani Roy tetapi kemudiannya merasa geli dan jijik dan meluahkan bakinya. Namun begitu dia dapat merasakan air berahi Roy yang likat itu mengalir turun di dalam kerongkongnya. Baki air berahi Roy mengalir lemah keluar dari tepi bibir Ustazah Rohana dan turun ke dagunya. Tompokan air berahi Roy di pipi dan mukanya mulai mengalir turun perlahan ke baju kurungnya.

Ketika Ustazah Rohana merasakan semuanya telah berakhir tiba-tiba dia terdengar suara di pintu dapur. Dia berpaling ke arah suara itu dengan batang Roy masih dikulum di dalam mulutnya. Dia melihat adiknya Atan berdiri di pintu dapur dengan dua orang pemuda yang kelihatan seperti samseng memegang lengannya.

“Kakak!!!” Mulut Atan ternganga, matanya terbeliak.

“Apa yang telah kau buat dengan kakak aku?” Atan terlopong melihat kakaknya, Ustazah Rohana di dalam keadaan melutut dengan air berahi likat pekat dimukanya dan batang Roy berada di dalam mulutnya.

Roy menolak kepala Ustazah Rohana dari batangnya dan mulai ketawa.

“Kakak kau best le Atan… kau sendiri tengokkan, pandai hisap batang.”

Atan tunduk melihat Ustazah Rohana yang menangis terisak-isak. Dia meronta dan melepaskan diri daripada dua orang samseng yang memegangnya dan meluru ke arah Roy.

“Aku bunuhhh kau Roy!” Tengking Atan menerpa bagaikan harimau lapar dengan tangan tergenggam.

Ustazah Rohana memang mengharapkan Atan melanyak Roy yang telah mengaibkan dirinya tetapi dia pun tahu Roy bukanlah lawannya. Atan kurus lampai, seperti dirinya, sedangkan Roy jauh lebih tua dan berbadan tegap. Roy melepaskan satu tumbukan padu ke muka Atan ketika Atan menerpa ke arahnya sehingga Atan terhoyong-hayang dan tersungkur di lantai. Ustazah Rohana bangun dan memangku adiknya.

“Sudah… sudahhh… ambillah semua duit tu, tinggalkan kami… tolonglah pergi dari sini,” rayu Ustazah Rohana.

Roy merenung kedua beradik itu. Atan menangis di dalam pangkuan kakaknya, darah pekat mengalir keluar melalui hidungnya.

“Nasib baik saya hormatkan ustazah, kalau tidak… tahulah saya mengajar budak berhingus tu.”

“Pergi… pergiiiiiii… tinggalkan kami.”

Dengan perlahan Roy berpakaian semula. Selepas selesai, dia mengambil baki wang di dalam sampul di atas meja dan memberikannya kepada kedua-dua orang kawannya. Mereka bertiga tersenyum, berpelukan dan ketawa.

Seorang daripada kawan Roy berkata, “Atan, jangan lupa ucap terima kasih dengan kakak kau, Roy cakap kakak kau ada class.... kalau tidak kerana kakak kau…. Mampuslah kau hari ni.”

Mereka bertiga keluar dari dapur meninggalkan kedua adik beradik itu. Ustazah Rohana memangku adiknya. Atan mendongak melihat wajah kakaknya. Wajah yang masih bertompok dengan air berahi yang berlendir.

“Kak… maafkan Atan kak… apa yang dia telah buat dengan kak?”

Tentu sekali Ustazah Rohana tidak tahu apa yang harus dijawab kepada adiknya. Dia mendiamkan diri. Air matanya mengalir sebagai jawapan kepada pertanyaan Atan, adiknya. Ustazah Rohana lega kerana segala-galanya berakhir.

Sebahagian dari dalam dirinya bersyukur kerana Atan selamat tetapi sebahagian lagi membenci adiknya Atan kerana menyebabkan semua itu berlaku. Kasih kakak akan sanggup berkorban apa saja demi adiknya, dia juga berharap Atan insaf dengan apa yang telah menimpa mereka berdua.
 

Ustazah Nurul Syafikah

Ustazah Nurul Syafikah baru sahaja di tugaskan untuk mengajar di Sekolah Menengah Agama Berasrama Penuh di sebuah pekan terpencil jauh dari ibukota. Beliau baru sahaja tamat pengajian peringkat ijazah dalam bidang pengajian Islam di sebuah universiti di Arab Saudi yang membawa gelaran ustazah kepadanya. Berumur 25 tahun, masih belum berumahtangga, ustazah Nurul mempunyai paras rupa yang sangat cantik disamping mempunyai peribadi yang mulia, membuatkannya digilai setiap jejaka yang mengenalinya, namun hatinya masih belum terbuka untuk menerima sesiapa mungkin kerana dia baru sahaja habis menuntut di samping ingin membalas jasa ibubapanya yang hidup susah di kampung.

Di sini, ustazah Nurul tinggal seorang di bilik asrama yang disediakan oleh sekolah bagi guru-guru dan ini memudahkannya dalam kehidupan sehariannya. Sekolah ini mempunyai 4 orang warden berbangsa India yang menjaga sekolah dan asrama itu.

Setelah hampir sebulan tinggal di situ, ustazah Nurul semakin serasi dan merasa gembira dengan suasana di situ sehinggalah pada suatu hari, pintu asrama beliau diketuk pada pukul kira-kira 10.15 malam, sebaik sahaja beliau tiba di biliknya apabila baru selesai mengajar kelas tambahan. Sebaik sahaja melihat di balik pintunya yang masih terkunci itu, terlihatlah 2 orang warden yang bertugas pada malam itu iaitu Ganesh dan Kumar.

Ustazah Nurul dengan nada cemas bertanya dengan nada lembut, “ya, ada apa Mr. Ganesh?” dan masih tidak mahu membuka klip pintunya itu.

“Ya, ada masalah sikit la cikgu,” jawab Ganesh yang agak gempal itu.

“Ada benda yang kami nak tunjuk kat cikgu, penting sangat, orang lain tak boleh tahu, ini masalah besar! Boleh bagi kami masuk, nanti orang lain nampak nanti susah, ini masalah yang sangat besar!” kata Kumar pula yang agak tegap dan sasa tubuhnya dengan nada yang agak serius.

“Hmmmm…” ustazah Nurul agak bingung dan berfikir sejenak dan kemudian dia pun berkata, “baiklah,” lalu membuka pintu biliknya.

Ganesh dan Kumar pun masuk, lalu menutup pintu bilik itu.

Ustazah Nurul cemas berkata, “Ehh! Buat apa tutup, biarlah bukak pintu tu!”

“Tak apa cikgu, benda ni rahsia, orang lain tak boleh dengar dan lihat, bahaya,” kata Ganesh lalu menyerahkan satu bungkusan kepada Ustazah Nurul.

“Apa ni?” tanya ustazah Nurul bingung.

“Cikgu tengoklah, cikgu mesti terkejut punya!” kata Kumar tersengih sambil matanya meleret ke arah tubuh ustazah Nurul yang jelita itu.

Ustazah Nurul ketika itu mengenakan tudung labuh dan memakai jubah labuh dengan blaus lengan panjang berwarna putih dan kain jubah labuh warna hitam yang menyerikan lagi kecantikan paras rupanya yang mempunyai wajah kacukan gadis Cina yang putih melepak. Ustazah Nurul nampak tidak selesa dengan cara Ganesh dan Kumar tersengih dan meleret ke arah tubuhnya itu.

Tangannya terketar-ketar membuka bungkusan plastik itu, lalu diambilnya envelop yang berada di dalam beg plastik itu, lalu membuka dan mengeluarkan beberapa keping gambar sambil melihatnya dengan cemas. Muka ustazah Nurul dengan segera bertukar menjadi kemerah-merahan.

Alangkah terkejutnya Ustazah Nurul kerana gambar itu adalah gambarnya yang sedang buang air kecil di tandas di dalam biliknya (gambar shot dekat yang menampakkan kemaluan dengan jelas), ada juga gambar dia sedang mandi sambil berkemban dan juga gambar dia menyalin pakaian dalam keadaan bogel.

Semua gambar-gambar itu adalah hasil daripada kamera intip yang dipasang oleh Ganesh dan rakan-rakannya di setiap penjuru tandas dan bilik Ustazah Nurul. Terdapat juga gambar 'close-up' buah dada dan kemaluan ustazah Nurul yang diambil secara dekat.

Bungkusan itu terlepas dan jatuh dari tangan ustazah Nurul! Sungguh dia tak sangka segala perlakuannya lebih kurang sebulan di bilik itu telah dirakam dan diikuti saban hari oleh manusia-manusia keji itu. Dia tahu dia kini menjadi mangsa perbuatan jahat manusia durjana yang ingin mengambil kesempatan ke atas dirinya itu. Airmatanya menitis sedikit demi sedikit.

“Cikgu, jangan nangis dulu, ada lagi hadiah untuk cikgu, nah, ini dia,” kata Ganesh sambil menunjukkan sekeping vcd.

“VCD nie akan buat cikgu terkenal satu dunia, kami sengaja rakamkan gambar cikgu itu dalam bentuk VCD agar senang nak jualnya!” kata Ganesh lagi sambil menyeringai gembira.

“Apa agaknya kata orang bila lihat gambar ustazah cantik manis yang sering bertudung labuh ini sedang kencing dan mandi… hahaha,” gelak Ganesh lagi.

“Mesti laris satu dunia punya! Pasti kami akan jadi kaya, cikgu…” kata Ganesh lagi.

“Sudah, cukup… cukup!” belum habis gelak Ganesh, ustazah Nurul memintasnya kerana dia sudah cukup malu dan mual dengan hinaan Ganesh itu.

“Apa yang kau mahu huh! Cakap!” kata Ustazah Nurul dengan nada yang agak geram.

“Sabar cikgu, sabar, jangan marah… hahaha,” gelak Kumar.

“Nanti tak manis lagi. Kami bukannya nak apa, cuma, emm cuma nak 'bermain' sikit je dengan cikgu, itupun kalau cikgu sudi. Kalau cikgu tak sudi, kami boleh keluar sekarang, tapi bagilah kami tatap sekejap muka cikgu yang akan jadi orang popular di seluruh dunia nanti!” Kumar berkata dengan nada gertak yang bersahaja.

“Mari Kumar, kita balik,” kata Ganesh sambil memandang Kumar.

“Nanti dulu, nanti…kita boleh berbincang lagi,” kata Ustazah Nurul yang semakin cemas dan panik.

Dia sendiri tidak tahu apa yang harus dilakukannya sekarang. Dia benar-benar buntu! Dia tahu nasibnya akan menjadi buruk sekiranya dia tidak mahu mengikuti kehendak dua manusia durjana itu. Ustazah Nurul berfikir sejenak, pasti dia akan malu separuh mati jika gambarnya itu dilihat oleh semua orang, iskkk sungguh tak sanggup dia, bentak hatinya.

Kalau dia melapor polis juga dia tiada bukti dan apa buktinya mereka yang melakukannya malah dia sendiri yang akan malu besar kerana mengaibkan dirinya sendiri dengan memberi gambarnya kepada pihak berkuasa, dan gambarnya sudah pasti selepas itu akan tersebar ke seluruh pelusuk dunia melalui internet ataupun dalam bentuk vcd.

“Cikgu dah abis fikir, cikgu, kami dah nak balik ni!” gertak Kumar pula lagi.

“Ahhh, nanti, nanti dulu, kalau saya ikut apa yang kamu mahu, macam mana kamu nak janji, kamu tak sebarkan gambar dan vcd tu?” tanya Ustazah Nurul menunjukkan tanda-tanda seolah-olah ingin ingin mengalah.

“Hahahahaha bagus cikgu dah buat keputusan, bagus, bagus! Kami janji cikgu akan dapat semua negatif tu dan vcd originalnya sekali, kami janji itupun kalau cikgu ikut kehendak kami sekarang juga!” kata Ganesh dengan penuh bernafsu sekali terhadap ustazah yang sungguh malang itu.

“Sekarang! Ermm…” Ustazah Nurul termenung, “Sekejap…”

“Kenapa cikgu tak mau sekarang, tak apa kami boleh balik dulu dan….”

“Nanti, baik, baiklah…” kata Ustazah Nurul dengan terketar-ketar.

“Tapi kamu mesti pegang janji ya…” lembut dan terkedu-kedu Ustazah Nurul apabila membuat keputusan untuk menyerahkan dirinya itu sambil menitiskan air matanya.

“Yahooo…. yesss,” terjerit kecil Ganesh dan Kumar sambil batang konek mereka terus menegang apabila berpeluang untuk meratah tubuh genit dan halus seorang ustazah alim yang menjadi kegilaan lelaki selama ini.

Ustazah Nurul terus melelehkan air matanya, sambil matanya hanya merenung ke bawah kerana tidak berani melihat wajah Ganesh dan Kumar yang penuh bernafsu itu.

“Hmmm, baiklah, kita mulakan permainan ni sekarang jugak! Cuba cikgu singkap kain cikgu sampai atas, kami nak tengok sangat apa yang ada kat dalam kain tu!” arah Ganesh.

Serta-merta berdesing telinga dan berderau darah Ustazah Nurul apabila mendengar arahan itu, dia tahu itu hanyalah permulaan kepada banyak lagi aksi ganas yang akan dikenakan terhadapnya.

“Hmmm, nanti dulu… boleh tak saya nak buat satu permintaan? Satu sahaja, apa kamu nak buat kat saya buatlah, tapi yang ini saja saya nak minta,” sambung ustazah Nurul lagi.

“Apa lagi yang cikgu mahu huh!” tanya Kumar dengan muka yang amat bengis kerana dia sudah tidak sabar untuk menikmati tubuh gebu Ustazah Nurul.

“Hhmmm boleh tak jangan buat saya mengandung, saya takut, apa saya nak kata kat orang lain nanti,” kata Ustazah Nurul dengan nada agak malu, mukanya merah padam sambil terus teresak-esak menangis.

“Hahahahahahaha, kau nie pemalu betul orangnya, baiklah, kami akan pastikan kami tak pancut kat dalam cipap cikgu, kami akan pancut kat luar, kami janji, asalkan cikgu menurut semua yang kami lakukan dan cikgu jangan melawan, ok? Itu saja kan cikgu?” tanya Ganesh pula.

Ustazah Nurul mengangguk-anggukkan kepalanya, tanda bersetuju.

“Bagus cikgu!!! Lekas angkat kain cikgu sampai atas!”

Ustazah Nurul pun merasa sedikit lega dengan janji mereka, kerana itulah yang paling ditakutinya iaitu 'mengandung' tanpa bapa yang sah! Dia pun mula pasrah dengan perlahan-lahan mengangkat kain jubah hitamnya sehingga sampai ke paras pinggang.

Maka ternampaklah kain dalam warna coklat paras lutut yang dipakainya di samping stokin putih yang menyarung kakinya hingga ke paras lutut.

“Baring… tanggalkan kain dalam dan stokin tuh!” arah mereka lagi.

Ustazah Nurul terus mengikut arahan dan perlahan-lahan melepaskan kain dalam dan stokinnya sehingga menampakkan pehanya yang amat putih mulus yang selama ini belum pernah ditatap oleh mana-mana lelaki sekalipun.

“Wahhhhhhhh putih betul peha ustazah!!!” kata Ganesh sambil menjilat bibirnya apabila melihat secara live seorang ustazah jelita mendedahkan pehanya yang amat putih mulus itu.

Mereka pun menghampiri ustazah Nurul lalu mengangkatnya masuk ke dalam bilik tidurnya, lalu mencampakkan beliau ke atas katil dengan agak ganas. Tersentak ustazah Nurul lalu terus dia menangis tersedu-sedu.

“Menangis cikgu, menangis lagi sebab lepas nie cikgu pasti menjerit gembira bila dapat rasa konek hitam saya nie!” kata Kumar gembira.

Mereka berdua sudahpun menanggalkan semua pakaian kecuali seluar dalam sahaja. Nampak ketara sekali konek mereka berdua menegang keras di sebalik seluar dalam itu dan menyebabkan ustazah Nurul merasa amat takut sekali.

Ganesh segera mengambil tempat di belakang ustazah Nurul sambil mendakapnya, lalu memalingkan muka ustazah Nurul ke arahnya lalu mengucup bibir manis dan mengulum lidah ustazah Nurul yang selama ini diimpikannya itu dengan rakus sekali. Tangan Ganesh pula mula liar menyeluk ke dalam baju Ustazah Nurul lalu meramas buah dada beliau yang masih ditutupi anak baju dan colinya.

Sementara itu di bahagian bawah pula, Kumar sudahpun menyelak jubah ustazah Nurul sehingga menampakkan seluar dalam putih yang menjadi benteng terakhir kepada 'maruah' Ustazah Nurul itu.

“Kali ni aku nak 'blowjob' cikgu sampai basah, biar cikgu ingat sampai mati,” kata Kumar yang sedang 'stim' melihat kecantikan peha gebu milik Ustazah Nurul yang masih ditutupi seluar dalamnya itu.

Ustazah Nurul tidak dapat berbuat apa-apa kerana itu adalah perjanjian mereka di samping dia sedang tercungap-cungap kerana mulutnya dikulum oleh Ganesh. Dia mula merasakan bahagian seluar dalamnya ditarik perlahan-lahan dan ternyatalah Kumar sedang cuba membuka pintu 'mahkota' ustazah Nurul.

Terkejut betul mereka apabila melihat satu jembulan indah yang terkeluar apabila ditanggalkan seluar dalam itu. Bentuk cipap beliau agak tembam, masih merah dan kelihatan bulu-bulu halus yang agak lebat menutupi burit beliau. Ustazah Nurul memejamkan matanya kerana merasa teramat malu kerana itu adalah kali pertama dia berbogel di hadapan lelaki.

“Wah!!! Cantiknya burit cikgu, lebih cantik daripada yang kami rakamkan, patutlah ramai jantan yang tergilakan cikgu… pasti mereka sedih bila dapat tahu yang kami telah berjaya menebuk dara sunti cikgu dengan sepuas-puasnya hari ni,” kata Kumar lagi.

Kumar pun mengangkangkan sedikit kaki ustazah Nurul sehingga terbuka sedikit lubang cipap Ustazah Nurul lalu dia pun mengocak-gocak burit dan biji kelentit Ustazah Nurul dengan jarinya.

“Uhh,ahhh jangan,” rayu ustazah Nurul bila kali pertama mahkotanya dikuak-kuakkan oleh Kumar.

Mula-mula agak perlahan dan makin lama makin laju dan deras ramasan dan kocakannya sehinggakan Ustazah Nurul mengeliat-geliat dibuatnya akibat menahan keghairahan.

Baju, anak baju dan colinya semua sudah ditanggalkan oleh Ganesh. Terjembul dua buah lurah tajam dan besar milik ustazah Nurul yang agak tegang ketika Ganesh menanggalkan colinya, mungkin kerana dia terangsang akibat perbuatan Kumar yang mengocak-gocak buritnya itu.

“Ohhh,ohhhh ermmm huhhhhhhh arhghh, sudah, cukup uhhhh… lepaskan aku,” keluh Ustazah Nurul berusaha sedaya upaya daripada mengalami klimaks pertamanya kerana pasti itu akan membuatkan lelaki durjana itu merasa gembira dan beliau sudah pasti akan malu besar.

“Ohhh, kau cuba nak melawan ya!” jerkah Kumar lagi yang merasa geram apabila gagal untuk membuat Ustazah Nurul memancutkan air mazinya seperti yang biasa dibuat kepada mangsa-mangsa mereka yang lain.

Kumar pun menukar taktik serangan dengan menghisap-hisap kelentit ustazah Nurul sambil meludah-ludah ke dalam buritnya agar ia cepat basah dan mudah membuat ustazah Nurul terangsang. Ustazah Nurul merasa separuh mati apabila kelentitnya dihisap oleh Kumar, dia terjerit-jerit kecil sambil merasa satu macam kenikmatan walaupun dia ketika itu sedang dipaksa melakukan hubungan seks. Menitis air mata Ustazah Nurul ketika Kumar memainkan mahkotanya secara sewenang-wenangnya sehingga kemaluannya bertukar menjadi merah padam akibat digosok secara kasar oleh Kumar.

Jari jemari Kumar tidak henti-henti memainkan kelentit dan lubang burit ustazah Nurul hingga bunyi gentelan itu dapat didengari dengan jelas dan kuat membuatkan ustazah Nurul meronta ronta menahan sengsara. Akhirnya Kumar merasakan seperti ada benda hangat sedang mengalir keluar dari celahan lubang cipap ustazah Nurul dan memang betul jangkaannya kerana tidak berapa lama selepas itu ustazah Nurul menjerit-jerit kecil kerana dia tidak mampu untuk membendung air mazinya lagi lalu memancutkannya dengan banyak sekali ke muka Kumar.

Kumar merasa sungguh seronok sekali, kenikmatan yang dicari-cari selama ini akhirnya datang juga apabila mukanya dibasahi air mazi ustazah Nurul. Ustazah Nurul tersedu-sedu menangis, dia tidak tahu sama ada di terpancut air mazi dengan banyak sekali kerana benar-benar rela atau dia memang dia tidak dapat bertahan.

“Haahahaaahaahahaa,” gelak Kumar sambil menghisap air mazi yang keluar dari celahan kemaluan Ustazah Nurul yang masih basah dan merah itu, tak sangka ustazah alim ni pun boleh terpancut sampai begitu banyak sekali.

“Hahahaha tak rugi aku rakam gambar kau selama sebulan ni, hahahaha sekarang masa untuk kau merasakan batang konek hitam aku ni.. heeehehe.”

Merah padam muka ustazah Nurul yang putih melepak itu apabila mendengar kata-kata hinaan Kumar itu, dia merasa sungguh terhina diperlakukan begitu, lebih lebih lagi ketika itu dia masih bertudung litup dan lengkap berpakaian jubah labuhnya tadi.

Ganesh kemudian mengangkat ustazah Nurul yang masih bertudung litup dan berkain jubah itu. Terketar-ketar Ustazah Nurul apabila dia disuruh menonggeng oleh Ganesh. Rupa-rupanya mereka ingin menutuhnya secara serentak.

Kumar bersiap untuk menutuh punggung ustazah Nurul, sementara Ganesh berbaring di bawah tonggengan Ustazah Nurul dan memasukkan koneknya ke dalam burit Ustazah Nurul. Koneknya agak mudah memasuki lubang burit Ustazah Nurul kerana ianya sudah licin dibasahi air mazi Ustazah Nurul yang keluar akibat perbuatan Kumar tadi.

Apabila masuk sahaja kedua-dua batang konek itu ke dalam lubang jubur dan burit Ustazah Nurul secara serentak, dia pun merasai getaran seperti terkena elektrik, sangat sakit pada mulanya maklumlah kerana dia masih seorang dara.

“Argghhhh uhhhh cukup lepaskan aku, uhhhhhh sakitnya!” jerit ustazah malang itu lagi namun tidak diendahkan oleh mereka berdua.

Ganesh dan Kumar terpaksa memasukkan perlahan-lahan batang konek mereka ke dalam lubang burit dan jubur ustazah Nurul secara serentak kerana lubang ustazah Nurul masih ketat dan dara lagi.

“Ohhhhhh… bestnya dapat cipap dara kau ni…” sindir Kumar kepada ustazah Nurul.

“Pasti lepas nie kau tak nak konek lain bila dah dapat kami punya, hahahahahaha,” gelak mereka lagi.

Ustazah Nurul hanya mampu menitiskan air matanya sambil termengah-mengah menahan gejolak nafsunya yang sedang diperkosa itu. Berdecup-decup bunyi henyakan batang konek Kumar dan Ganesh menusuk masuk ke dalam burit dan lubang jubur Ustazah Nurul.

Tangan mereka berdua pula tak henti-henti meramas buah dada Ustazah Nurul yang agak besar dan bulat itu. Kenikmatan yang mereka rasakan tiada tolok bandingnya lagi sehingga tanpa disedari air mani mereka meleleh masuk ke dalam burit Ustazah Nurul yang sudah tidak mampu bersuara lagi kerana terlalu sakit dan lemah diperkosa mereka berdua.

Air mazi yang keluar dari lubang cipap Ustazah Nurul beserta air mani yang dikeluarkan Kumar dan Ganesh membuatkan batang konek mereka semakin lancar dan laju menusuk masuk ke dalam burit Ustazah Nurul yang semakin merelakan pemerkosaan yang berlaku terhadapnya, malah dia sudah mula mengerang dan berpeluh akibat semakin terangsang.

Ustazah Nurul sudah tidak mampu tidak menangis lagi malah dia terpaksa mengikut rentak ganas kedua pemerkosa itu kerana sudah tidak sanggup menahan sakit dan perit pemerkosaan itu. Dia sudah pandai membalas ciuman bibir Ganesh dengan penuh selera sambil membiarkan sahaja Ganesh mengulum lidahnya tanpa melawan malah tangannya juga memeluk Ganesh agar mereka lebih selesa lagi melakukan hubungan badan itu.

Mulut Ganesh begitu bernafsu melahap bibir manis ustazah Nurul sambil menghisap-hisap lidahnya dengan lahap, sambil batang konek Kumar berdecap-decup masuk ke dalam liang burit gadis alim itu sambil tangannya meramas-ramas buah dada milik ustazah Nurul. Di atas lantai rumah bersepah barang peribadi milik ustazah Nurul iaitu seluar dalam, coli, kain dalam dan stokin kakinya yang selama ini menutup rapi tubuh badannya dari penglihatan lelaki, cuma tudung kepala dan pakaian jubah labuhnya sahaja yang masih tidak dibuka.

Air mani ustazah Nurul serta dua lelaki India itu bersepah-sepah dimerata-rata tempat di ruang tamu rumahnya. Namun yang paling menarik ialah ustazah Nurul masih tidak sedar yang adegan seksnya itu dirakam secara tersembunyi oleh kamera digital milik Kumar yang disoroknya di ruang tamu itu.

Akhirnya Kumar dan Ganesh telah mencapai klimaks mereka dengan dahsyat sekali. Kumar memancutkan air maninya dengan banyak sekali ke dalam rahim ustazah Nurul membuatkan gadis alim itu tersedu-sedu menahan sengsara dan ghairah, namun di dalam hatinya masih risau akan kemungkinan dirinya akan hamil.

Ganesh pula menjerit-jerit seperti kerasukkan kerana terlalu ghairah sambil mengoncang-goncangkan kemaluannya yang seperti hendak terburai, lalu memancutkan air maninya yang melekit-lekit itu ke muka dan juga buah dada ustazah Nurul sambil menyapu-yapu ke seluruh muka ustazah Nurul. Burit ustazah Nurul kelihatan basah kuyup dan berlendir serta berwarna kemerah-merahan akibat diratap secara dahsyat oleh lelaki India itu.

Harga dirinya juga hancur sama sekali. Sambil teresak-esak, ustazah Nurul yang agak kepenatan setelah selama dua jam melayani nafsu buas lelaki India itu telah tertidur. Begitu juga dengan Kumar dan Ganesh yang tidur disamping ustazah Nurul yang masih bertudung namun jubahnya tersingkap sampai ke paras pinggang menampakkan buritnya yang basah itu.


 

1 comment:

 1. Agen Judi - SBOBET - Agen Judi Online - Agen Bola - Agen ASIA77 - 988betlink
  Agen Judi Online
  Agen Bola Online
  Agen Bola Terbaik
  Agen Judi Bola
  Agen Judi Kasino
  http://artikelterbaikk.blogspot.com/2017/11/pemerintah-arab-saudi-tahan-11-pangeran.html
  http://artikelterbaikk.blogspot.com/2017/11/kata-sandiaga-solusi-untuk-tanah-abang.html
  http://fansterupdatearsenalindonesia.blogspot.com/2017/11/5-pemain-terbaik-lulusan-akademi.html
  http://fansterupdatearsenalindonesia.blogspot.com/2017/11/hasil-pertandingan-barcelona-vs-sevilla.html
  http://fansterupdatearsenalindonesia.blogspot.com/2017/11/hasil-pertandingan-west-ham-vs.html

  ReplyDelete